Dicken kaatoi Westin niukasti

Dicken jahtaa puhtaalla pelillä SM-liigassa kaadettuaan lauantaina HC Westin, jolle tappio oli kauden ensimmäinen. Erittäin tasainen ottelu kulki pitkään Westin niukassa johdossa, mutta Dicken käänsi kamppailun lopussa edukseen.

Alun jälkeen vierailija HC West otti tahtipuikon hienoisesti haltuunsa, mutta mistään karkumatkasta ei voi puhua. West piti kiinni johtoasemastaan, mutta Dicken pysytteli tiukasti tuntumassa. Taukoa vietettiin avausjaksolle hyvin tyypillisessä tilanteessa eli Westin kahden maalin johtoasemassa.

Toisen jakson ensimmäinen kymmenminuuttinen mentiin vielä Westin komennossa, mutta tämän jälkeen Dicken käänsi asetelmat päälaelleen ja nousi puolestaan niukkaan johtoon. Pisteiden kohtalo oli avoinna loppuminuuteilla saakka, mutta Dickenin piti asemistaan kiinni ja vei pisteet kahden maalin erolla.

HC Westin päävalmentaja Mikael Källman näki enemmänkin olleen tarjolla.

– Ensimmäisen puoliajan puolustus antoi edellytykset parempaankin tulokseen. Toisella puoliajalla kuitenkin hyvä liike katosi ja väsymys näytti tulevan joihinkin pelaajiin. Kehitys on kuitenkin käynnissä mutta vaihtopenkki ei ole vielä ihan valmis, Källman luonnehti.

Dicken-luotsi Björn Monnberg puolestaan kiitteli joukkueensa nousua takaa-ajoasemasta voittoon.

– Tämä oli taisteluvoitto. Kaikki nostivat tasoaan kun ottelu eteni ja esinnyimme joukkueena jossa pisteenä i:n päälle oli nuoren Filip Söderlundin loistava peliesitys, Monnber kehui ottelun vakuuttavinta pelaajaa.

– Hankala alku koko joukkueelle.Mutta kun peli eteni, niin saatiin peli toimimman ja kaikki tsemppasi tosi hyvin. Oma peli onnistui hyvin, Söderlund itse totesi.

Dicken – HC West 24-22 (10-12)

Yleisöä: 340

Tuomarit: Laitinen &Korja

Maalintekijät:
Dicken: Filip Söderlund 7, Benny Broman 6, Joacim Broman 5, Anton Rémy 3, TimmyThor 2, Teemu Hertola 1
HC West: Robin Karlsson 6, Sami Silfver 6, Sten Toomla 4, Alexander Lång 1, Oscar Berglund 1, Fredrik Forss 1, Benjamin Nyman 1, Anders Genberg 1, Miro Koljonen 1

Varoitukset:
Dicken: Anton Rémy, Joacim Broman, TimmyThor
HC West: Alexander Lång, Anders Genberg, Fredrik Forss

Ulosajot:
Dicken: Filip Söderlund
HC West: Alexander Lång, Anders Genberg, Sten Toomla

LähiTapiola-tähdet:
*** Filip Söderlund, Dicken
** Benny Broman, Dicken
* Sami Silfver, HC West

 

Koko käsipalloliiton historia nyt kaksissa kansissa! Tilaa Pihkassa palloon tai Fäst vid bollen nyt vaivattomasti verkosta.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk