Dicken haki varmat pisteet Dynamo Riihimäeltä

Dicken ei antanut Dynamo Riihimäen yllättää joukkueitten sunnuntaisessa kohtaamisessa, vaan piti otteen hallussaan käytännössä alusta saakka ja erkani omille teilleen toisella puoliajalla.

Vielä seitsemän peliminuutin jälkeen Riihimäen urheilutalolla oltiin tasalukemissa, mutta tästä Dicken alkoi vähitellen hivuttautua karkumatkalle. Avausjakson puolivälissä eroa oli vieraiden hyväksi neljä maalia ja taukoa Riihimäellä vietettiin Dickenin seitsemän maalin johtoasemassa.

Dynamo kiri toisen jakson alussa viiden maalin tuntumaan, mutta sen jälkeen Dicken karkasi lopullisesti. Kotijoukkue pelasi maaleitta yli kymmenen minuuttia ja Dicken karkasi vähä vähältä yhä kauemmas. Viimeiselle kymmenminuuttiselle lähdettiin Dickenin johtaessa jo 11 maalilla ja lopulta vieraat etenivät selvään voittoon.

Dynamo Riihimäen päävalmentaja Pekka Lappalainen harmitteli huonoja jaksoja peli sisällä.

– Sama kaava toistuu vielä. Ajoittain ollaan hyvin mukana pelissä, mutta sitten tulee huonoja ratkaisuja ja hetkessä maaliero kasvaa, eikä tällä tasolla sen kiriminen oikein tahdo onnistua, Lappalainen myönsi.

Dicken-luotsi Björn Monnberg saattoi puolestaan joukkoineen matkata kotiin tyytyväisellä mielellä.

– Ihan hyvä ensimmäinen jakso meiltä. Pystyttiin peluuttamaan koko porukkaa. Hyvä iltapuhde, ynnäili Monnberg.

Dickenin Filip Söderlund latoi peräti kymmenen maalia ja oli itsestään selvä valinta ottelun vakuuttavimmaksi pelaajaksi.

– Peli tuntui hyvältä tänään. Pelattiin paremmin kuin viime peleissä on tehty. Tänään tehtiin sovittuja asioita, Söderlund mietti tyytyväisenä.

Dynamo Riihimäki – Dicken 20-32 (13-20)

Yleisömäärä: 171

Maalintekijät:
Dynamo Riihimäki: Viljanen Valtteri 2, Alander Elis 2, Viljanen Ville 2, Väänänen Jussi 2, Kuparinen Olli 4, Savinainen Matias 4, Tuomi Osmo 1, Nieminen Reima 1, Lehmuskanta Sami 2
Dicken: Thor Timmy 3. Weber Ben 4, Kamula Jukka 1, Söderlund Filip 10, Broman Joacim 4, Rémy Anton 5, Noodla Valdar 3, Hollfast Thomas 2

LähiTapiola-tähtipelaajat:
*** Söderlund Filip, Dicken
** Mäkelä Mikael, Dicken
* Savinainen Matias, Dynamo

Koko käsipalloliiton historia nyt kaksissa kansissa! Tilaa Pihkassa palloon tai Fäst vid bollen nyt vaivattomasti verkosta.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä SolidSportilta!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk