Dicken matkaa Dynamo Riihimäen vieraaksi

Dickenin kahden ottelun viikonlopun toinen koitos käydään sunnuntaina Riihimäellä, jossa vastaan isäntäjoukkueena asettuu Dynamo Riihimäki.

Lähtökohdat otteluun ovat varsin selkeät. Dynamo ei ole kauden avauskierroksen jälkeen onnistunut pistepussiaan kartuttamaan, kun Dickenin tiliä puolestaan tahraa ainoastaan kärkikamppailussa Cocksille kärsitty tappio.

Joukkueet kohtasivat vastaavassa ottelussa vain reilu kaksi viikkoa sitten ja tuolloin Dicken haki pisteet selkeällä 36-23-voitolla. Kauden avauksessa HC Westilta pisteen nipistänyt Dynamo ei näiden kahden ottelun lisäksi varsinaista kotietua ole saanut vielä kertaakaan, sillä kauden kolmas tähän mennessä pelattu kotiottelu oli paikallispeli Cocksia vastaan. Vastassa kotona on siis ollut sarjan kärkikaarti ja Riihimäen urheilutalolla etenkin Dynamo on yllätysvalmis. Kotijoukkue pääsee sunnuntain otteluun siis myös vastustajaa levänneempänä.

Ottelu on samalla Dicken-maalivahti Tomi Kurpan jäähyväisottelu. Kurppa muuttaa töiden perässä Amsterdamiin ja lauantain ÅIFK-ottelu jäi niin ollen hänen viimeiseksi kotipelikseen. Tomppa matkaa vielä huomenna Riihimäelle, jonka jälkeen pelit Dickenissä ainakin tämän kauden osalta on pelattu.

Ottelu Riihimäellä alkaa sunnuntaina kello 18.00.

Koko käsipalloliiton historia nyt kaksissa kansissa! Tilaa Pihkassa palloon tai Fäst vid bollen nyt vaivattomasti verkosta.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä SolidSportilta!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk