Dicken haki niukan voiton Atlas Vantaasta

Atlas Vantaan murheellinen kotisaldo Dickeniä vastaan sai jatkoa, kun joukkueitten lauantainen kohtaaminen Energia Areenalla päättyi Dickenin niukkaan kolmen maalin voittoon.

Dicken tuli otteluun täydellä höyryllä ja karkasi nopeassa tahdissa neljän maalin johtoon. Dickenin hallinnassa edettiin koko avausjakso, mutta taukoa kohden Atlas Vantaa pääsi paremmin peliin mukaan ja ensimmäisen 30-minuuttisen jälkeen ero vieraiden eduksi oli vain kaksi maalia.

Toisella jaksolla Dickenin hienoinen etumatka piti ja viimeisen kymmenen minuutin alkaessa eroa oli vieraiden hyväksi viisi maalia. Atlas Vantaa puristi eron vielä yhteen maaliin, mutta Dickenin loppuveto riitti ja pisteet matkasivat lauttasaarelaisten mukaan.

Dickenin päävalmentaja Björn Monnberg oli tyytyvöinen voittoon, muttei joukkueen peliin kaikilta osin.

– Tiedettiin, että Atlas on nostanut tasoaan viimekertaisesta. Jos me olisimme olleet hyökkäyksessä skarpimpeja, ero olisi ollut suurempi. Nyt peli ailahteli liikaa. Kun oli hyviä jaksoja, ei pystytty hyödyntämään niitä tarpeeksi hyvin, Monnberg ruoti..

Ottelun tähtipelaaja Dickenin Benny Broman oli joka tapauksessa voittoon erittäin tyytyväinen.

– Tiedettiin, että nyt tulee kova matsi, kun Atlas on pelannut hyvin viime aikoina. Tänne Energia Areenaan on aina kiva tulla pelaamaan. Se antaa potkua. Me pelattiin hyvin, mutta väliin tuli pari virhettä ja kokonaisuutena Atlas pystyi antamaan paremman vastuksen kuin viimeksi.

Atlas Vantaan valmentaja Martin Noodla sen sijaan ei paljon omiaan silitellyt.

– Oli huono peli meiltä. Tuli liian paljon teknisiä virheitä. Vain ajoittain pystyttiin kunnon peliin, mutta kymmenen minuuttia ei riitä, kun ottelu kestää kuusikymmentä minuuttia. Ei tehty sovittuja asioita ja kokoajan valuttiin liikaa alas puolustuksessa., Noodla kritisoi omiaan.

Atlas Vantaa – Dicken 23-26 (13-15)

Yleisö: 472

Tuomarit:  Helander Jan – Westerlund Christian

Maalintekijät:
Atlas Vantaa: Laitinen Heikki 4, Kinos Nikko 3, Kivinen Jani 3, Maksimovic Milos 3, Vrgoc Dragan 3, Näntö Erkka 2, Åstrand Kenneth 1, Vainikk Mikk 1, Forsström Filip 1, Säkkinen Sebastian 1, Hellakoski Anthony 1
Dicken: Broman Benny 7, Thor Timmy 4, Hollfast Thomas 4, Weber Ben 3, Söderlund Filip 3, Rémy Anton 3, Hertola Teemu 1, Broman Joacim 1

Varoitukset:
Atlas Vantaa: Kinos Nikko, Maksimovic Milos, Qerimi Besim
Dicken: Broman Benny , Weber Ben, Söderlund Filip

Ulosajot:
Atlas Vantaa: Vrgoc Dragan 2, Lujanen Jyri, Hellakoski Anthony, Kinos Nikko
Dicken Broman Joacim

LähiTapiola-tähdet:
*** Broman Benny, Dicken
** Thor Timmy, Dicken
* Kinos Nikko, Atas Vantaa

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk