HC West karkasi lopussa BK-46:lta

HC West ja BK-46 pelasivat lauantaina Kauniaisten Luolassa melkoisen vaihtelevan kamppailun, jossa kotijoukkue oli vahvempi alussa ja lopussa ja vei voiton lopulta maalein 27-21.

Kotijoukkue West avasi ottelun erittäin vakuuttavasti ja etenkin puolustus piti erinomaisesti. 16. minuutilla tilanne oli jo 8-2 Westin eduksi. BK kuitenkin löysi jyvän tämän jälkeen, kuroi eroa umpeen ja viisi maalia viimeiseen viisiminuuttiseen ennen taukoa kavensi isäntien taukojohdon yhteen maaliin.

Toisella jaksolla karjaalaiset kävivät kertaalleen jo johdossakin, mutta lukemista 18-18 West alkoi hivuttautua karkumatkalle. Kotijoukkue tilkitsi oman päänsä jälleen tiiviiksi ja venytti vähä vähältä eron kuuteen maaliin loppusummerin soimiseen mennessä.

Loukkaantumisten kanssa kamppailevan Westin päävalmentaja Mikael Källman oli esitykseen tyytyväinen.

– Sovimme pukukopissa ennen peliä että tänään otetaan pisteet eikä tyylillä olisi väliä. Loukkaantumistilanteemme on nyt niin huono, että meidän pitää vain selviytyä näistä otteluista tahdon voimalla. Olen erittäin tyytyväinen suoritukseemme ja taistelutahtoomme, Källman suitsutti omiaan.

Samaa virttä veisasi myös ottelun vakuuttavin pelaaja Sami Silfver.

– Ottelu oli minulle henkilökohtaisesti sekä myös koko joukkueelle erittäin rankka. Hieno voitto ja pisteet kotiin!

BK-luotsi Peter Kihlstedtin tunnelmat olivat ymmärrettävästi hiukan apeammat.

– Teimme parhaamme. Ottelu ratkesi toisella puoliajalla, tilanteessa jossa teimme virheitä kolmessa tai neljässä hyökkäyksessä peräjälkeen. Näistä West kontrasi onnistuneesti kolmen maalin eron, jolloin jouduimme puolustamaan lopun riskillä, Kihlstedt totesi.

– Mielestäni tasoero joukkueiden välillä tänään ei ollut kuuden maalin arvoinen.

HC West – BK-46 27-21 (13-12)

Yleisöä: 192

Erotuomarit: Lindroos – Kaulio

Maalintekijät:
HC West: Karlsson Robin 2, Silfver Sami, Lång Patrik 1,Berglund Oscar 2, Forss Fredrik 1, Nyman Benjamin 4, Toomla Sten 5, Koljonen Miro  3
BK-46: Mattsson Robin 1, Karuse Mario 5. Lignell Alex 5, Mavrostomos Nicholas 1, Dahlberg Kenneth 1, Cervera Perez De Vargas Gonzalo 7, Korpimäki Janne 1

Ulosajot:
HC West: Forss Fredrik, Koljonen Miro, Karlsson Robin, Berglund Oscar
BK-46: Mattsson Robin, Korpimäki Janne

LähiTapiola -tähtipelaajat:
*** Silfver Sami (HC West)
** Georgs Albert (HC West)
* Cervera Perez De Vargas Gonzalo (BK-46)

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä SolidSportilta!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk