Cocks jatkaa puhtaalla pelillä BK-46:n kaaduttua

Kahdeksan ottelua, kahdeksan voittoa – hallitsevan mestarin Cocksin alkukausi on ollut vakuuttava. Keskiviikkona riihimäkeläiset hakivat pisteet BK-46:lta, joka ei kuitenkaan antautunut helpolla.

Kotijoukkue BK-46 hallitsi tapahtumia alkuminuuteilla, mutta Cocks tuli nopeassa tahdissa avausjakson puolivälissä tasoihin ja paineli samaa tietä johtoon. Tauolla numerot olivat vieraiden eduksi 13-10.

Heti tauon jälkeen BK-46 kuitenkin imi eron umpeen ja kävi tämän jälkeen parin maalin johdossakin. Cocks käänsi edun kuitenkin jälleen itselleen toisen kymmenminuuttisen alettua. Eroa alkoi vähitellen syntyä, mutta vielä yhdeksän minuuttia ennen loppua BK oli kolmen maalin tuntumassa. Tästä Cocksi kuitenkin karkasi lopullisesti ja venytti eron lopulta seitsemään maaliin.

BK-46:n valmentaja Peter Kihlstedt myönsi suoraan, että virta ei riittänyt loppuun saakka, mutta mitään syytä pään pensaaseen panemiseenkaan ei ole.

– Niin kauan kun me jaksettiin saatiin hyvä ottelu aikaiseksi mutta heti kun ruvettiin väsymään niin kollektiivisuus hävisi. Tästä on hyvä jatkaa kohti lauantain peliä, Kihlstedt summasi.

Kaj Kekki Cocksin penkin päässä ei voitosta huolimatta riehaantunut ja antoi samalla hiukan arvoituksellisen tunnustuksen kotijoukkueelle.

– Joukkue vaikutti väsyneeltä, tempo puuttui monesta tilanteesta. Vaikuttaa siltä että täällä Karjaalla on jotain semmoista ilmassa, Kekki heitti.

Ottelun vakuuttavin pelaaja oli Cocksin Nico Rönnberg, jolle ottelu oli myös paluu kotiin.

– Oli hienoa pelata omassa hallissa. Ottelussa tehtiin liian paljon helppoja pallonmenetyksiä. Kumminkin joukkuueena pelattiin hyvin. Itse olen ollut pari päivää kuumeessa, Rönnberg kertoi.

BK-46 – Cocks 24-31 (10-13)

Yleisö: 310

Erotuomarit: Teemu Kaulio – Christopher Metsämäki

Maalintekijät:
BK-46: Tatu Riihimäki 2, Mario Karuse 5, Alex Lignell 5, Gonzalo Cervera Perez de Vargas 6, Janne Korpimäki 6
Cocks: Antti Valo 2, Jani Tuominen 2, Kristo Voika 1, Teemu Tamminen 7, Kristian Jansson 4, Robin Sjöman 2, Nico Rönnberg 8, Gheorghe Safronii 2, Roni Syrjälä 1, Marius Lepp 2

Ulosajot:
BK-46: Edvard Björk, Alex Lignell, Nicholas Mavrostomos, Janne Korpimäki
Cocks: Marius Lepp, Robin Sjöman, Nico Rönnberg, Kristian Jansson

LähiTapiola-tähtipelaajat:
*** Nico Rönnberg. Cocks
** Martin Pråhl, BK-46
* Alex Lignell, BK-46

Koko käsipalloliiton historia nyt kaksissa kansissa! Tilaa Pihkassa palloon tai Fäst vid bollen nyt vaivattomasti verkosta.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk