Atlas Vantaa haki pisteet Siuntiosta

Atlas Vantaa nappasi SIF:sta viikonloppuna tuplan, kun perjantaisen Suomen Cupin voiton jatkoksi vantaalaiset olivat vahvempia myös SM-liigan ottelussa lauantaina Siuntiossa.

Perjantain tapaan ottelu oli tasainen ja voitto ratkesi vasta ottelun lopussa. Tauolla Atlas Vantaa johti kahdella maalilla ja lopussa ero oli tuplaten.

SIF-valmentaja Kaj Hagman ei ollut täysin pettynyt tappiosta huolimatta.

– Taisteltiin hyvin, mutta ei jaksettu ihan loppuun asti, varsinkin puolustuspeli oli meille raskasta tänään, Hyökkäyksessä pelasimme kokonaisuutena ihan ok, paremmin kuin aikoihin.

Martin Noodla vantaalaisten penkin päässä näki myös materiaalieron lopulta ratkaisseen voittajan.

– Pelasimme joukkueena hyvin, eilinen ei ehkä painanut meitä yhtä paljon kuin vastustajaa koska pystyimme käyttämään laajempaa materiaalia. Tänään jäi vielä tuoreita miehiä penkillekin. Vastustajan pakit ja Forsström maalissa pelasivat hyvin, me onnistuimme kollektiivisesti.

Ottelun vakuuttavin pelaaja Atlas-maalivahti Theodotos Christou arveli myös jalan painaneen lopulta vastustajalla enemmän.

– Vaikea ottelu kun toista päivää putkeen on sama joukkue vastassa. Me tiesimme mitä he tekevät ja päinvastoin. Matsi ratkesi vasta lopussa meille, ehkä herättiin vasta lopussa tai sitten vain jaksoimme loppuun vastustajaa paremmin.

SIF – Atlas Vantaa 24-28 (11-13)

Yleisöä: 203

Erotuomarit: Kadar-Ekström

Maalintekijät:
SIF: Theo Westerlund 6, Jaan Kauge 5, Anton Luuppala 4, Gustav Svanbäck 3, Christoffer Modig 3, Ravo Voosalu 2, Vidar Cabell 1
Atlas: Milos Maksimovic 7, Erkka Näntö 7, Mikk Vainikk 3, Heikki Laitinen 3, Dragan Vrgoc 2, Anthony Hellakoski 2, Kenneth Åstrand 1, Jani Kivinen 1, Sebastian Säkkinen 1, Oskari Lehtonen 1

Ulosajot ja sulkemiset:
SIF: Jaan Kauge x 2, Anton Luuppala, Vidar Cabell
Atlas: Kenneth Åstrand, Heikki Laitinen, Milos Maksimovic, Dragan Vrgoc

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä SolidSportilta!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk