Dicken väänsi voiton ÅIFK:sta

ÅIFK pani tiukasti hanttiin Dickenille lauantaina Pirkkolassa, mutta kotijoukkue hallitsi kuitenkin ottelua hienokseltaan kauttaaltaan ja nappasi kaksi pistettä lopulta numeroin 31-25.

Dicken otti tahtipuikon haltuunsa heti alusta saakka, mutta ÅIFK sinnitteli tiukasti tuntumassa. Avausjakson viimeisen kymmenminuuttisen aluksi Dicken sai kuitenkin repäistyä pienen kaulan ja taukoa Pirkkolassa vietettiin isäntien viiden maalin johdossa.

Ero ei sanottavasti muuttunut toisen jakson alussa ja vieraat pysyivät tiukasti tuntumassa. Loppua kohden ÅIFK:n voimat alkoivat kuitenkin hyytyä ja Dickenin leveämpi materiaali varmisti joukkueelle voiton kuuden maalin erolla.

Vakuuttavimman pelaajan tittelin vienyt Tomi Kurppa  jätti samalla jäähyväiset seuralle ainakin toistaiseksi.

– Tämä oli viimeinen peli Suomessa vähän aikaan joten oli hyvä lopetus kun sai päättää hyvään peliin ja voittoon.  On ollut hieno kausi ja hienoa olla mukana Dickenin touhussa.

ÅIFK:n päävalmentaja Ulf Andersson antoi tunnustuksen vastustajalle.

– Dicken oli vähän muuttanut puolustusmuotoaan, mikä teki alun meille vaikeaksi ja hyökkäyksessä meistä tuli liian passiivisia. Sen myötä meillä oli liian vähän aikaa, Andersson näki.

– Arttu Tammisen liike oli hyvää etenkin ensimmäisellä puoliajalla ja hän tuotti vaikeuksia Dickenin puolustuksen keskustalle. Oma puolustuksemme ei ollut yhtä hyvää kuin cupin ottelussa Dickeniä vastaan.

Dicken-luotsi Björn Monnberg jäi miettimään ailahdelleita otteita ottelun sisällä.

– Peli meni taas aaltoina hyvästä huonoon. Peli toimii hyvin niin kauan kuin pystymme pitämään tempon korkealla, Monnberg totesi.

Dicken – ÅIFK 31-25 (15-10)

Yleisömäärä: 213

Tuomarit: Jan Rönnberg / Krister Ilman

Maalintekijät:
Dicken: Thor Timmy 5, Thomas Hollfast 2, Söderlund Filip 9, Broman Joacim 5, Rémy Anton 5, Valdar Noodla 2, Teemu Hertola 1, Ben Weber 2
ÅIFK: Arttu Tamminen 1, Joonas Nieminen, Sebastian Andersson 2, Tobias Laine 8, Daniel Eriksson 1, Niklas Manderoos 1, Christoffer Nyström 5, Andreas Nyström 6

Ulosajot:
Dicken: Ben Weber
ÅIFK: Arttu Tamminen, Joonas Nieminen, Sebastian Andersson x2

LähiTapiola-tähdet:
*** Tomi Kurppa, Dicken
** FIlip Söderlund , Dicken
* Valdar Noodla , Dicken

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä SolidSportilta!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk