SIF haastamaan Cocksia keskiviikkona

Hallitseva mestari Cocks sai koneensa käyntiin SM-liigakauden avausottelussaan HIFK:ta vastaan tauon jälkeen ja isännöi nyt kauden toisessa ottelussaan SIF:aa, joka on kahdesta pelistä kirjannut tililleen voiton ja tappion.

Cocksin pieniin käynnistysvaikeuksiin saattoi olla syynä alla ollut Baltian liigan avaus, mutta nyt riihimäkeläisillä on alla viikonloppu ilman otteluita.

HIFK kaatui lopulta avausottelussa 16 maalin erolla ja tästä saadaan myös hyvä vertailukohta siuntiolaisiin, jotka kauden ensimmäisessä pelissään nujersivat HIFK:n vieraissa kymmenellä maalilla. Toisessa ottelussaan SIF joutui taipumaan kotonaan niukasti Dickenille.

Riihimäellä on varmasti hyvin muistissa viime kauden ensimmäinen kohtaaminen SIF:n kanssa. Siuntiolaiset pysäyttivät tuolloin Cocksin kotonaan ja nappasivat täyden pistepotin. Cocks vei kuitenkin nimiinsä runkosarjan kaksi muuta kohtaamista ja myös välieräsarjan SIF:aa vastaan puhtaasti 3-0.

Ottelu Riihimäen urheilutalolla alkaa keskiviikkona kello 18.30. Pelissä on myös sarjataulukon kärkipaikka, sillä voitto nostaa Cocksin varmasti ykköseksi ja myös SIF:llä on voitolla mahdollisuus nousta maalieron turvin kärkeen.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk