Riihimäen derby, osa 3, sunnuntaina

Kauden kolmas ja viimeinen Riihimäen derby pelataan sunnuntaina Dynamo Riihimäen isännöidessä Cocksia.

Melkoisen määrän otteluita kauden mittaan tahkonnut Cocks oli tulessa lauantaina HC Westin vieraana ja uusi haaste on edessä vain reilua vuorokautta myöhemmin. Tosin Dynamokaan ei ole paljon pidempään päässyt lepäämään pelattuaan perjantai-iltana HIFK:n vieraana.

Asetelma otteluun on sikäli selkeä, että Dynamo on jumbosijalla ilman toivoa noususta ylemmäksi ja Cocks puolestaan taistelee runkosarjan voitosta Dickenin kanssa.

SM-liigan historian ensimmäinen Riihimäen derby lokakuussa päättyi Cocksin selkeään voittoon numeroin 42-20, eivätkä numerot kovin paljon muuttuneet joulun alla Cocksin ollessa vahvempi maalein 36-23. Paikallispelit ovat kuitenkin selkeästi kiinnostaneet Riihimäellä ja sytyttäneet yleisön lisäksi molemmat joukkueet.

Ottelun suosikista tuskin on ennakkoon epäselvyyttä, mutta Dynamo ei taatusti tule antamaan pisteitä Cocksille ilmaiseksi, vaan pistää kapuloita rattaisiin toden teolla. Sarjatilanteesta huolimatta joukkue ei ole heittänyt pyyhettä kehään, mistä saatiin viimeksi osoitus HIFK-ottelussa, jota Dynamo johti vielä puoliajalla.

Ottelu Riihimäellä alkaa sunnuntaina kello 18.30.

Koko käsipalloliiton historia nyt kaksissa kansissa! Tilaa Pihkassa palloon tai Fäst vid bollen nyt vaivattomasti verkosta.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk