BK-46 saa Dickenin vieraakseen sunnuntaina -1500 peliä täyteen

Runkosarja on loppusuoralla ja sunnuntaina Karjaalla saavutetaan myös merkittävä rajapyykki, kun BK-46 pelaa 1500. pääsarjaottelunsa Dickenin saapuessa vieraaksi.

BK-46 yltää 1500 pääsarjapelin rajaan selkeästi ensimmäisenä joukkueena, mutta suuria juhlallisuuksia rajapyykinjohdosta ei olla järjestämässä.

– Emme tule juhlistamaan sitä millään suuremmalla ohjelmanumerolla, mutta totta kai olemme hiukan ylpeitä. Tämä on osoitus ennen kaikkea siitä jatkuvuudesta, jota seurassa on ollut. BK-käsipallon puheenjohtaja Björn Siggberg sanoo Västra Nylandissa.

Vastus BK:lla on juhlaottelussa kova. Runkosarjan voittoa tiukasti metsästävien lauttasaarelaisten peli on saatu melko hyvälle mallille juuri oikeaan aikaan ennen kevään parhaita pelejä, eikä mikään muu kuin voitto tyydytä sunnuntainakaan.

BK-46 on tällä hetkellä sarjassa kahdeksantena kahden pisteen päässä SIF:stä, ja todennäköisesti jompikumpi näistä kahdesta asettuu Dickenia vastaan myös pudotuspelien ensimmäisellä kierroksella, joten siinäkin mielessä nämä pelit ovat todella tärkeitä, henkisen yliotteen mielessä. BK-n peli on kauden aikana ailahdellut melko paljon ja huippu-alun jälkeen pelit eivät ole kulkeneet toivotun mukaisesti. Joukkue on kuitenkin aina vahva kotikentällään, joten helppoa ottelua ei ole odotettavissa sunnuntaina.

Karjaalaisten parhaat maalitekijt tällä kaudella ovat  Gonzalo Cervera 73 maalilla sekä Alex Lignell ja Mario Karuse 70 maalillaan. Helpottava uutinen Karjaalaisille on se, että Janis Selge on palannut pitkän loukkaantumisen jälkeen pelikentille.

Dickenin hyökkäysvoima ja maalinteko on jakautunut pitkälti viiden pelaajan harteille, kun Filip Söderlund, Joacim ja Benny Broman, Timmy Thor sekä Anton Rémy ovat kaikki tehneet yli 80 maalia mieheen. Myös Valdar Noodlan kunto-huippu alkaa olla saavutettu, tästä osoituksena todella hyviä suorituksia edellisissä peleissä. Myös puolustus on tällä kaudella toiminut moitteettomasti. Teemu Hertolan johtama alakerta on päästänyt vähiten maaleja koko liigassa, eikä Joona Hertolan paluu ainakaan heikennä tätä tilastoa.

Ottelu alkaa Karjaan SISU Arenalla sunnuntaina klo 19.30

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk