Kaimaseurat kohtaavat Turussa hyvällä itseluottamuksella

Keskiviikkona kello 18.30 Samppalinnassa iskevät yhteen kaimaseurat ÅIFK ja HIFK, jotka kumpikin voivat lähetä kamppailuun hyvällä itseluottamuksella.

Viime viikolla kaksi kotipeliään voittanut IFK lähtee tavoittelemaan samaa saalista nyt vieraskentiltä. Keskiviikkona matkakohteena on Turun Samppalinna. Cup-voiton ohella ennen kaikkea 31-29-voitto vahvassa nousukunnossa olevasta Atlaksesta antoi varmuudella melkoisen piristysruiskeen HIFK:lle, joka ainakin tuon ottelun perusteella on löytämässä hiukan hakusessa ollutta peliään.

Åbo IFK:n alkusyksy oli hieman synkkä, kun viidestä ensimmäisestä pelistä irtosi vain yksi voitto (Dynamo 36-27). Turkulaisten peli on kuitenkin kehittynyt valmiimmaksi, ja kolmesta edellisestä pelistään Åbolla on kolme pistettä Siuntiolta (29-25 ja 26-26). Viimeksi turkulaiset olivat yllättää Dickenin Suomen Cupin puolivälierässä.

– Teimme parhaamme pitkään toisella puoliajalla. Valitettavasti se ei aivan riittänyt, totesi joukkueensa hyvään iskuun saanut ÅIFK-luotsi Ulf Andersson Åbo Underrättelserin mukaan.

Keltamustien koko kauden saldo SM-liigassa. on siis viisi pistettä kahdeksasta ottelusta, kun puolestaan HIFK on tarvinnut yhdeksän ottelua kuuden pisteensä keräämiseen.

Koko käsipalloliiton historia nyt kaksissa kansissa! Tilaa Pihkassa palloon tai Fäst vid bollen nyt vaivattomasti verkosta.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk