HIFK ja SIF avaavat viikonlopun perjantai-iltana

Viikonlopun ensimmäinen ottelu SM-liigassa pelataan jo perjantaina, kun HIFK saa Helsingin Urheilutalolle vieraakseen SIF:n. Joukkueita erottaa sarjataulukossa kaksi sijaa ja kolme pistettä HIFK:n eduksi.

Joukkueet kohtasivat vastaavassa ottelussa kauden avauskierroksella ja tuolloin pisteet lähtivät siuntiolaisten matkaan selkein lukemin 22-32. Tämän jälkeen joukkueitten kuntokäyrä on kuitenkin osoittanut hiukan eri suuntiin.

HIFK on vaikean kauteen valmistautumisen jälkeen alkanut saada peliään raiteilleen. Viime kierroksilta on tullut maukkaat voitot niin Atlas Vantaasta kuin BK-46:sta. Väliin tosin mahtuu myös selkeä vierastappio ÅIFK:lle.

SIF puolestaan on jumiutunut pahasti niukkojen tappioitten putkeen. Viime viikonloppuna hyvä taistelu ei riittänyt, vaan Atlas Vantaa nappasi ensin cupin välieräpaikan ja sen perään sarjaottelussa täydet pisteet – niukasti molemmat.

– Olemme nyt vastamäessä ja olisi tärkeää saada yksi voitto, SIF-luotsi Kaj Hagman kuvaili Västra Nylandille.

Siuntiolaisten edellinen voitto on yli kuukauden takaa ja sen jälkeen pistepussi on karttunut vain ÅIFK:lta saadulla tasapelipisteellä. Kuvaavaa kuitenkin on se, että vaikka SIF:n 10 ottelusta seitsemän on päättynyt tappioon, on joukkueen maaliero miinuksella vain 12 osuman verran. Vertailun vuoksi HIFK:n maaliero näyttää lukemaa -56.

Ottelu alkaa perjantaina kello 19.00.

Naisten maaottelut FIN-FAR 4.4. ja 5.4.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk