HC Westin Anders Genbergin kausi ohi

HC Westin Suomen cupin surullisessa Cocks-ottelussa viime lauantaina vakavan jalkavamman saaneen pelinrakentajan Anders Genbergin pohje- ja sääriluu on leikattu onnistuneesti ja mies kulkee vasuri kipsissä seuraavat viikot.

Päävalmentaja Mikael Källman kommentoi tilannetta seuraavasti.

– Anders on parantanut otteitaan ja kehittynyt jatkuvasti, ollut aloituksen miehiä ja erittäin arvokas pelaaja meille eli tämä on todella paha takaisku meille. Tärkeintä on kuitenkin Andersin terveys ja olemme erittäin iloisia siitä että leikkaus sujui hyvin, Källman sanoo Westin verkkosivuilla

”Anqa” ehti tällä kaudella pelata 9 SM-liigaottelua joissa hän teki 34 maalia. Kaikkiaan hän on pelannut HC Westissä 104 SM-ottelua ja tehnyt 236 maalia. Tähtipelaajakisassa Genberg on kerännyt Sami Silfverin jälkeen toiseksi eniten tähtiä joukkueesta.

Lauantain ottelu verotti Westin rivejä harvinaisen rankasti. Genbergin lisäksi vammojaan parantelevat myös Alexander Lång, Miro Koljonen sekä Sami Silfver.

Koko käsipalloliiton historia nyt kaksissa kansissa! Tilaa Pihkassa palloon tai Fäst vid bollen nyt vaivattomasti verkosta.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä SolidSportilta!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk