HIFK ja BK-46 kamppailevat tärkeistä pisteistä torstaina

Helsingin Urheilutalolla viikon käsipallo-annos HIFK – BK-46:n merkeissä nähdään jo torstai-iltana, kun viikonlopun taistot käydään köysillä ympäröidyssä nyrkkeilykehässä.

Runkosarja alkaa lähestyä ratkaisujaan, sillä HIFK:lla on jäljellä enää kolme ottelua. Kaksi loppukauden matseista pelataan kotona (BK-46 ja Dynamo), sekä runkosarjan viimeisen kierros IFK:ta vastaan Turussa.

HIFK ja BK-46 ovat kohdanneet tällä kaudella kaksi kertaa. Helsingissä IFK otti syyskuussa kotivoiton maalein 32-28, ja myös Raaseporista tuli täydet pisteet IFK:n voittaessa vieraissakin yhden maalin erolla 26-27. Sarjataulukossa joukkueiden väliin mahtuu vain kaksi pistettä, ja Sjundeå IF, mutta BK:lla on vielä pari rästimatsia taskussaan ennen runkosarjan loppua.

HIFK on 21 matsistaan kerännyt 7 voittoa ja 14 pistettä, BK:n saaliina on 19 ottelun jälkeen 6 voittoa ja 12 pistettä. Maalinteossa BK on hieman edellä, sillä 482 osumalla karjaalaiset ovat osuneet keskimäärin 25,4 kertaa per matsi. IFK:n maalitehot 21 pelissä on 513 tehtyä (ka. 24,4 maalia per ottelu).

BK:n paras maalintekijä Cervera Perez De Vargas Gonzalo on 19 ottelussa upottanut 71 maalia, ja HIFK:n Nikola Zujic on heittänyt 20 pelissa 118 pussia. Puolustuksen osalta BK:lla on myös pieni etulyönti, sillä raitapaidat ovat taipuneet keskimäärin 27,6 kertaa kun taas IFK-puolustus on ohitettu 29,5 maalin keskiarvolla.

Ottelu torstaina alkaa kello 19.00.

Koko käsipalloliiton historia nyt kaksissa kansissa! Tilaa Pihkassa palloon tai Fäst vid bollen nyt vaivattomasti verkosta.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä SolidSportilta!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk