Dynamo Riihimäki Kauniaisten Luolaan lauantaina

Kun SM-liigakausi 2014-15 käynnistyi viime syyskuussa, kohtasivat HC West ja ensimmäiseen liigaotteluunsa kautta aikojen valmistautunut sarjanousija Dynamo Riihimäellä toisensa ja nyt edessä on toinen kohtaaminen tällä kertaa Kauniaisissa.

Avauskierroksella historiansa ensimmäisen pääsarjaottelun pelannut kotijoukkue narautti tuolloin vieraansa housut kintuissa ja nappasi täysin ansaitun avauspisteensä uudella sarjatasolla. Tuon ottelun jälkeen joukkueiden välinen ero on kasvanut jo 15 sarjapisteeseen Dynamon kauhottua tililleen vain tusinan verran tappioita.

Dynamo avasi vuoden 2015 viime lauantaina isännöimällä HIFK:ta, joka poistui Helsinkiin 33-29-vierasvoitto taskussaan. Westillä ei tulos samassa hallissa ollut keskiviikkona yhtä ruusuinen Cocksin ollessa parempi maalein 35-26.

Mitään läpihuutojuttua ei siis kaikesta huolimatta ole tiedossa. Dynamo on jo osoittanut olevansa valmis yllätyksiin ja vanha totuushan on se että heikolla asenteella ei saa aikaan kuin heikkoja tuloksia.

Lauantaina väkeä saapuu viihdyttämään myös kesällä Saksaan ammatikseen käsipalloilemaan siirtynyt granilainen Richard Sundberg, jonka signeeraamia TV Bittenfeldin pelipaitoja on myynnissä rajoitettu erä lipunmyyntipisteen yhteydessä.

West ja Dynamo ovat sopineet myös keskinäisestä markkinointiyhteistyöstä. Lauantain otteluun on molempien joukkueiden kausikorteilla vapaa sisäänpääsy ja Riihimäeltä onkin tuoreen tiedon mukaan tulossa bussilastillinen väkeä kannustamaan joukkuetta uuteen urotekoon.

Vastaavasti Westin kausikorttilaisten kannattaa laittaa kalenteriin päivämäärä 7.3., jolloin on vapaa sisäänpääsy Dynamo-West otteluun Riihimäellä.

Ottelu Kauniaisten Luolassa lauantaina alkaa kello 16.00.

Naisten maaottelut FIN-FAR 4.4. ja 5.4.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk