Dickenilla jo finaalipaikka katkolla HC Westia vastaan

Kaksi voittoa kahdesta välieräottelusta ja sen myötä finaalipaikka katkolla. Siinä Dickenin lähtökohdat keskiviikon kotiotteluun HC Westia vastaan, mutta…

Numerot eivät kerro kaikkea. Dicken on ottanut molemmat voittonsa vasta jatkoajan jälkeen ja West ei ole taatusti vielä viimeistä sanaansa tässä huikeassa välieräsarjassa sanonut. Toisen tappion jälkeen West-luotsi Mikael Källman myönsi käyttävänsä kliseitä, mutta vakuutti että lataus löytyy vielä.

– Tulemme tekemään kaikkemme, kaikki on kiinni nyt jokaisesta pelaajasta. Tähän asti kyse on ollut milleistä, nyt pelaajien pitää mennä tiukkoihin paikkoihin, Källman sanoi Hufvudstadsbladetille.

Joukkueiden välieräsarja on ollut odotetun vähämaalinen ja pienet marginaalit ovat ratkaisseet ottelut. Siinä missä Dickeniltä on jatkoaikojen alkaessa löytynyt ratkaisijoita, on sellaisia saanut Westin riveistä hakemalla hakea. Nyt tähän ei enää ole varaa, ja paras tapa hoitaa homma olisi nähtävästi ottaa voitto jo varsinaisella peliajalla.

– Näyttää siltä että kaikki odottavat että joku muu tekee ratkaisun, Källman manaa Westin otteita jatkoajalla.

Dicken on ratkaisuhetkillä pelannut molemmissa kenttäpäädyissä todella kylmäverisesti ja jatkoajat ovat lopulta kääntyneet jopa suhteellisen selvästi joukkueen eduksi. Vielä ei kuitenkaan nuolaista.

– Mitään ei ole ratkaistu. West on ollut taktisesti hyvä tässä sarjassa. Me johdamme kuitenkin 2-0, eikä mihinkään suuriin muutoksiin ole tarvetta, vaan jatkamme samalla tavalla, Dicken-maalivahti Patrik Roslander linjaa.

Ottelu Pirkkolassa alkaa keskiviikkona kello 18.15.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk