Atlas Vantaa hakee uusia lääkkeitä Cocksia vastaan

Atlas Vantaa ja Cocks kohtaavat keskiviikkona toisessa välieräottelussa Myyrmäessä. Isännillä on uudet lääkkeet haussa avausottelun tappion jälkeen.

Ensimmäisessä välierässä Riihimäellä ei voittajasta ollut epäselvyyttä. Cocks murskasi vastustajansa tehokkaalla puolustus- ja maalivahtipelillä tylysti 35-21 (19-9). Kentän maalikukkona hääri ottelussa Cocksin Niko Leikama kahdeksalla maalillaan, häntä säesti mukavasti viisi maalia korkealta pommittanut Andrei Buciuman.

Atlas Vantaa ei vakuuttanut juuri millään osa-alueella, heidän parasta antia oli kokeneen oikean takamiehen Mladen Cacicin pelaaminen, mies maalasikin viisi kertaa. Atlaksen kauden tehokkain maalintekijä Sebastian Säkkinen oli kuin varjo itsestään, onnistuen vain kerran seitsemän metrin viivalta.

Mikäli Atlaksen pelaajien ennakkopuheet vähänkään toteutuvat, keskiviikkona kentälle astelee kuitenkin taisteleva miehistö, joka yrittää venyttää välieräsarjan vähintään neljänteen otteluun. Puheet taistelemisesta aloitti päävalmentaja Besim Qerimi, kun joukkue oli ennen maanantain monipuolisia harjoituksia käynyt läpi viime ottelun videon antia.

– Kävimme läpi viime ottelun virheitä – ja olihan niitä paljon. Nyt täytyy kuitenkin taistella kotiyleisön edessä. Onhan kyseessä play off. On pantava kroppaa eteen, Qerimi sanoi vantaalaisten verkkosivuilla.

– Eihän voi muuta kuin parantaa. Riihimäellä olimme ihan lammaslauma. Nyt on taisteltava jo alussa. Se on eka asia, henki on saatava päälle, ja sitten loppu meneekin omalla painollaan. On mahdollisuuksia voittoonkin, mutta sen eteen on tehtävä töitä, säesti Toni Aalto.

Cocks-leirissä ei myöskään uskota hetkeäkään, että Myyrmäessä vastapuolelle asettuisi Aallon kuvailema ”lammaslauma”.

– Varmasti tiukempi ottelu tulossa kuin viimeksi. Viimeksi pelasimme todella hyvän joukkuepelin sekä puolustus- että hyökkäyspäässä,. Jos jatkamme samalla lailla, ei meillä tule olemaan ongelmia. Põlvaa vastaan pelasimme erittäin hyvän ottelun, mutta sunnuntain SKA peli pitää vain unohtaa, kommentoi Nico Rönnberg harjoitusten lomasta Cocksin verkkosivuilla.

Ottelu Myyrmäen Urheilutalolla alkaa keskiviikkona kello 19.00.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk