Dickenin liigajoukkue 2014-2015

Dicken hakee jatkoa voittoputkelle lauantaina ÅIFK:ta vastaan

Puhtaalla voittoputkella kauden avannut Dicken saa lauantaina vieraakseen Åbo IFK:n.  Turkulaisille on neljästä pelatusta ottelusta kertynyt tilille kolme tappiota ja yksi voitto, Dynamo Riihimäen kustannuksella.

Ulf Anderssonin suojateilla on siis kova nälkä kasvattaa pistesaldoaan, mutta helppoa siitä tuskin lauantaina tulee, sillä Dicken on tällä hetkellä todella hyvässä tikissä, neljä ottelua, neljä voittoa ja sarjan piikkipaikka. Edellinen ottelu HC Westiä vastaan oli kuitenkin erittäin tasainen ja todella pienet erot ratkaisivat lopulta voiton lauttasaarelaisille.

Dickenin harjoittelua on tällä viikolla seuran verkkosivujen mukaan kuitenkin haitannut maajoukkueen kaksi harjoitusottelua, johon osallistui lauttasaarelaisista peräti kuusi pelaajaa, joten rinki on ollut varsin kapea. Dicken on kaikesta huolimatta tällä kaudella näyttänyt että leveyttä piisaa, viimeisimpänä esimerkkinä viime lauantaina loistanut Filip Söderlund, myös Mikael Usvalahti on esittänyt vahvoja otteita.

Maalivahtiosasto on tunnetusti Dickenillä Suomen parasta, siitä osoituksena Mikael Mäkelän ja Patrik Roslanderin valinnat EM-karsintajoukkueeseen, ”Paakin” edellisestä maajoukkueottelusta onkin jo vierähtänyt varsin pitkä aika. Dickenin puolustus on ollut maalivahtien ohella joukkueen paras osa-alue ja sitä on johtanut ansiokkaasti myös maajoukkueen mukana ollut Teemu Hertola.

ÅIFK:n ongelmana ovat olleet loukkaantumiset ja edellisen Atlas-ottelun jälkeen päävalmentaja Andersson valittelikin tilannetta ja totesi, että täysipainoista joukkuetta on poissaolojen takia vaikea saada jalkeille.

Dicken – ÅIFK Pirkkolassa lauantaina kello 16.00.

Naisten maaottelut FIN-FAR 4.4. ja 5.4.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk