SIF saa Dynamo Riihimäen vieraakseen

SIF ja Dynamo Riihimäki pyrkivät kohentelemaan asemiaan sarjataulukossa joukkueitten ottaessa yhteen Siuntiossa perjantaina. Kotijoukkue SIF:n pistepussi näyttää ennen ottelua kahta ja Dynamon puolestaan vasta yhtä pistettä.

SIF kaatoi kauden avauksessaan HIFK:n selvästi, mutta tämän jälkeen tilille on kertynyt kolme tappiota. Siuntiolaiset eivät tosin helpolla antautuneet sen enempää Dickenille kuin Cocksillekaan ja edelliskierroksen niukka tappio paikallisvastustaja BK-46:lle oli erityisen katkera.

– Meillä oli kaikki mahdollisuudet voittaa, mutta meillä oli liian kiire ja heitimme huonoista paikoista, SIF:n parhaimmistoon kuulunut Anton Luuppala totesi Västra Nylandin mukaan ottelun jälkeen.

Dynamon kausi alkoi komealla tasapelillä HC Westia vastaan, mutta sen jälkeen on tullut kolme perättäistä tappiota ja vielä varsin selkein numeroin. Joukkueen hyökkäyspeli on toiminut kohtuullisesti, mutta omissa on soinut aivan liian taajaan. 110 päästettyä maalia kolmessa tappio-ottelussa kertoo paljon.

SIF lähtee alkukauden valossa otteluun suosikkina, vaikka joukkueita erottaa vain yksi piste. Dynamo on kuitenkin yllätysvalmis, joten puolivaloilla siuntiolaiset eivät taatusti tule voittoa ottamaan.

Kamppailu Siuntiossa alkaa perjantaina kello 19.00.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä SolidSportilta!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk