Cocks saa SIF:n vieraakseen keskiviikkona

SM-liigan viikko alkaa keskiviikkona yhdellä ottelulla, kun kärkijoukkue Cocks isännöi Riihimäen Urheilutalolla SIF:aa.

Norjassa vietetyn viikonlopun jälkeen Cocksin edustusjoukkue on jälleen palannut kotimaan kamaralle ja on taas valmis jatkamaan urakkaansa kotoisessa SM-liigassa. Ulkomailla reissailun seurauksena Cocks on jälleen jäänyt pelattujen otteluiden määrässä kilpakumppaneitaan jälkeen ja eroa aletaan heti kuroa umpeen kiivaalla kolmen ottelun viikkotahdilla. Vaikka ottelutahti jatkuu vilkkaana, jäävät matkustuskilometrit sentään tulevina viikkoina minimiin, kun peräti kuusi seuraavaa ottelua pelataan kotikentällä Riihimäen Urheilutalolla.

Keskiviikkona Riihimäelle Cocksin päänahkaa tavoittelemaan saapuu SM-liigassa toiseksi viimeistä sijaa hallussaan pitävä Sjundeå IF. Sarjasijoitusta ei kuitenkaan liigan alemmassa keskikastissa kannata liikoja tuijotella, sillä sijat 5-8 ovat edelleen täysin avoimet ja siuntiolaisillakin on vielä hyvät mahdollisuudet nostaa sijoitustaan usealla pykälällä.

Edellisessä ottelussaan kovalle kilpakumppanilleen ÅIFK:lle kotikentällään hävinnyt SIF on kärsinyt viimeisissä otteluissaan eriasteisista asenneongelmista. Pelihuumorin jälleen löytyessä kyseessä on kuitenkin vaarallinen joukkue, jolta löytyy laadukkaita pelimiehiä kaikille pelipaikoille. Jobinpostia siuntiolaisille tuli kuitenkin tappion lisäksi myös parin loukkaantumisen muodossa. Vammojen vakavuudesta tai kestosta ei seuran verkkosivujen mukaan vielä ole tarkempaa tietoa.

Sarjajohtaja Cocks sai jälleen viikon aluksi yhtä lailla jobinpostia uuden ikävän loukkaantumisuutisen muodossa. Jo viime ottelut huilanneen Nico Rönnbergin kylkivamma vaatii leikkaushoitoa ja näin jälleen uusi maajoukkuetason pelaaja liittyy jo entuudestaan pitkään loukkaantuneiden listaan. Pientä helpotusta joukkueen pelaajatilanteeseen tuovat testattavana olleet Mikhail Krivchikov ja Kirill Morozov, jotka jatkavat Cocksissa ainakin kuluvan kauden loppuun asti. Molempien sopimuksessa on myös kaksi seuraavaa kautta kattava optio.

Ottelu keskiviikkona alkaa kello 18.30.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä SolidSportilta!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk