HC West Eisele Cupiin Saksaan

HC Westin käsipallomiehistö jättää seuran verkkosivujen uutisen mukaan hetkeksi kotoisen SM-liigan taakseen ja matkaa viikonlopuksi Saksaan viimeistelemään kevätkuntoaan.

Stuttgartin alueella pelattavan Eisele Cup 2015:n muut osallistujat ovat Richard Sundbergin nykyinen joukkue 2.Bundesliigan TV Bittenfeld, Sveitsin mestari ja Mestareiden liigan vakio-osallistuja Kadetten Schaffhausen sekä Bundesliigassa tällä hetkellä yhdeksäntenä oleva HSG Wetzlar, jonka historiasta löytyy myös suomalaisväriä.

Dickenin nykyinen valmentaja Björn Monnberg nimittäin pelasi Wetzlarin ja sen edeltäjän HSG Dutenhofen-Münchholzhausenin riveissä vuosina 1997-2005 kaikkiaan 229 Bundesliigaottelua ja teki niissä 821 maalia.

Wetzlarin kirkkain tähti on Kroatian maajoukkueessa mm. MM- ja Olympiakultaa voittanut pelinrakentaja Ivano Balic.

Kolmatta kertaa pelattavan neljä joukkueen Eisele Cupin pelijärjestelmä on suorasukainen, ohjelmassa on välierät ja mitaliottelut. Perjantain 30.1. toisessa välierässä pelaavat West ja Bittenfeld, ja toisessa Kadetten sekä Wetzlar. Otteluiden voittajat kohtaavat toisensa lauantaina loppuottelussa ja hävinneet osapuolet pronssiottelussa.

TV Bittenfeld on 2.Bundesliigan kärkijoukkueita ja sarjassa tällä hetkeää toisena kahden pisteen päässä kärjestä. Seuran tavoitteena on nousu pääsarjaan, johon nousee 2.Bundesliigan neljä parasta.

Ennen varsinaisia Eisele cupin otteluita HC West pelaa torstaina 29.1. harjoitusottelun Oberligajoukkue TSB Schwäbisch Gmündia vastaan.

Turnauksen tunnelmista ja tuloksista pyritään tiedottamaan HC Westin Facebook-sivuilla sekä Twittertilillä @HCWest2003.

Koko käsipalloliiton historia nyt kaksissa kansissa! Tilaa Pihkassa palloon tai Fäst vid bollen nyt vaivattomasti verkosta.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä SolidSportilta!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk