BK-46 matkaa Dickenin vieraaksi

SM-liiga palaa lauantaina joulutauolta kahden ottelun myötä. Näistä jälkimmäisessä sarjakakkonen Dicken isännöi Pirkkolassa BK-46:tta.

Dickenille sarjatauko merkitsi käsipallon täyteistä aikaa, kun cupin välierä pelattiin 20.12 ja viisi Dickenläistä edusti Suomea maajoukkueessa Riga Council Cupissa 26-29.12. Tähän ryhmään kuuluivat Patrik Roslander, Mikael Mäkelä, Joacim Broman, Ben Weber sekä Anton Rémy. Tuntumaa käsipalloon on siis pidetty yllä ja joukkue onkin innoissaan kun liigapelit jälleen jatkuvat.

Dickenin syksy oli liigassa erittäin onnistunut, kun 13 pelistä kasassa on 24 pistettä, vain Cocksille kärsitty kotitappio tahraa muuten loistavaa syksyä. Lauttasaarelaisten puolustus on koko liigan paras ja hyökkäyspäässä Timmy Thor sekä Benny Broman ovat saaneet tulitukea laajalla rintamalla, kun maaleissa mitattuna samanlaisiin lukemiin ovat päässeet laiturit Joacim Broman sekä Anton Rémy ja läpimurtokauttaan pelaava Filip Söderlund.

BK-46 puolestaan oli ehkä koko kesän suurin puheenaihe tiputettuaan itsensä divariin, mutta se päätös kuitenkin peruttiin ja ilmoitus liigapeleistä tulikin vain muutama päivä edellisen ilmoituksen jälkeen. Ilman minkäänlaisia paineita pelillisesti ”karkkipaidat” yllätti koko käsipalloilevan Suomen ottamalla alkukaudesta koviakin päänahkoja. Meno on kuitenkin hieman alkukiimasta laantunut ja 8. sija taulukossa on tosiasia, vaikkakin vitossijaan on matkaa vaivainen piste. Lokakuun alussa Karjaalla Dicken oli kaksikon edellisessä kohtaamisessa vahvempi maalein 17-27.

BK:n kesäinen hankinta Gonzalo Cervera on osoittautunut pelimieheksi, ja hän johtaakin BK:n sisäistä maalipörssiä 55 maalillaan. Dickenin syksyn tehokkaimmat olivat Benny Broman 61 maalilla ja Timmy Thor 59 osumalla.

Ottelu Pirkkolassa alkaa lauantaina kello 16.00.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä SolidSportilta!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk