Dynamo Riihimäki ja HIFK avaavat uuden vuoden

SM-liiga palaa pieneltä joulutauolta lauantaina 3.1. ja vuoden ensimmäinen ottelu Dynamo Riihimäki – HIFK pyörähtää käyntiin Riihimäen Urheilutalolla kello 14.00.

Dynamo pitää perää sarjataulukossa pistepussissaan edelleen ainoastaan avauskierrokselta HC Westia vastaan napattu piste. HIFK on kaksi pykälää ja seitsemän pistettä isäntiään edellä ja nousisi voitolla ainakin hetkeksi viidennelle sijalle.

Joukkueet kohtasivat lokakuussa Helsingissä ja HIFK otti tuolloin voiton maalein 32-23.

HIFK:n kausi oli alkuun vaikea joukkueessa viime metreillä tapahtuneiden muutosten myötä. Syksyn edetessä näytti jo, että joukkue on löytämässä punaisen langan, mutta väläykset ovat jääneet toistaiseksi yksittäisiksi. Syksyn ehdoton valopilkku HIFK:lla on ollut jo peräti 83 maalia takonut Nikola Zujic, jonka kanssa myös Dynamo saa olla tarkkana.

HIFK:lla on ollut omat vaikeutensa puolustuspelaamisessa, mutta kotijoukkue Dynamolle päästettyjen maalien määrä on vielä selkeämmin akilleen kantapäänä. Omiin on uponnut keskimäärin 36 maalia ottelua kohden ja tämä selittää pitkälle pistepussiin laihuuden.

Naisten maaottelut FIN-FAR 4.4. ja 5.4.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk