Atlas Vantaa Cocksin vieraaksi hyvällä itseluottamuksella – 3. välierä edessä

Atlas Vantaa taisteli välieräsarjan Cocksia vastaan komeasti tasoihin keskiviikkona kotonaan Myyrmäessä. Joukkueet kohtaavat kolmannen kerran perjantaina Riihimäellä.

Atlas Vantaan pelaajat palauttelivat koneistoaan torstai-iltana kevyissä harjoituksissa edellisillan lähes sensaatiomaisen Cocksin kaatamisen jälkeen. Niin mukava kuin ottelun huikeita loppuhetkiä onkin muistella, edessä on kuitenkin keskittyminen perjantain kamppailuun.

– Tämä oli kuitenkin vain yksi voitto, ja finaaliin tarvitaan vielä kaksi lisää, valmentaja Martin Noodla muistutti.

Itseluottamusta keskiviikon voitto kuitenkin ruokki todella rutkasti. Atlas Vantaan ehdottomaan parhaimmistoon keskiviikkona kuulunut Anthony Hellakoski olikin valmis sanomaan, että ”ei ole mahdotonta voittaa Riihimäelläkään.” Hellakoskesta paistoi keskiviikkona sellainen taistelutahto, että on helppo uskoa hänen kommenttiaan.

– En missään vaiheessa uskonut, ettemmekö voisi nousta voittoon, koska me paransimme koko ajan. Cocksista kyllä huomasi väsymyksenä, että sillä oli takana Baltian liigan lopputurnaus, kun se oli lopussa yhdeksän minuuttia ilman maaleja, Hellakoski sanoi.

– Tähän ei saa tuudittautua, vaan Riihimäelle on mentävä samalla asenteella, toinen keskiviikon sankari Atlas-maalivahti Tuomas Laitinen muistuttaa.

Jos vantaalaisten itseluottamus nousi, niin puutetta siitä ei ole Cocksissakaan.

– Jyräämme heidät kunnolla ensi kerralla, Nico Rönnberg paukutti Svenska Ylelle.

– Nyt tämä [välierä]sarja päättyy meille 3-1. Ikävä vain että meidän pitää vielä palata Vantaalle.

Kolmas välieräottelu Riihimäen Urheilutalolla alkaa perjantaina kello 18.30.

Pelatut ottelut:
8.4. Cocks – Atlas Vantaa 35-21
15.4. Atlas Vantaa – Cocks 28-27

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk