ÅIFK ja HIFK taistelevat viidennestä sijasta

HIFK:n osalta runkosarja huipentuu sunnuntaina, kun sarjataulukon sijat 5 ja 6 ratkaistaan åbolaista sisarseuraa vastaan.

HIFK on 23 pelistään saavuttanut 9 voittoa ja 18 pistettä, mutta vasta 21 peliä pelannut Åbo IFK jahtaa yhden pisteen päässä 17 pisteellä, kahdeksan voiton ja yhden tasapelinsä jälkeen. Keskinäisen ottelun jälkeen HIFK jää odottelemaan puolivälierävastuksen varmistumista, kun ÅIFK:n loppukiriin kuuluu vielä kaksi ottelua BK-46 (k) ja HC Westiä (v) vastaan.

Kaksi edellistä keskinäistä ottelua päättyivät kotivoittoihin, kun Åbo IFK hoiti pelin Samppalinnassa lukemin 38-31 ja HIFK teki saman tempun Kalliossa maalein 31-25. Sunnuntain voittopisteet olisi lopullinen varmistus Åbon viidennelle sijalle, tai HIFK:n voittaessa kolmen pisteen kaula antaisi hyvät asetelmat sivusta jännittämiselle viimeisen viikon peleihin.

Neljänneksi sijoittunut Atlas olisi kummallekin joukkueelle toivotuin vastustaja puolivälieriin, sillä kumpikaan IFK ei ole saanut yhtään pistettä sarjan kärkikolmikolta Cocks-Dicken-West.

Ottelu Samppalinnan palloiluhallissa alkaa sunnuntaina kello 17.30.

Koko käsipalloliiton historia nyt kaksissa kansissa! Tilaa Pihkassa palloon tai Fäst vid bollen nyt vaivattomasti verkosta.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk