West nousi voittoon SIF:sta tauon jälkeen

HC Westin ja SIF:n välinen kamppailu lauantaina kulki alkuvaiheissaan vahvasti vierasjoukkueen merkeissä, mutta osat vaihtuivat tyystin ottelun edetessä. 60 minuutin jälkeen taululla olivat Westin voittolukemat 27-21, vaikka vielä tauolla siuntiolaiset johtivat maalilla.

SIF aloitti ottelun vahvasti ja repäisi nopeasti 4-0-johdon. Vielä 15 minuutin lähestyessä SIF:n johto oli viisi maalia, mutta taukoa kohden West hivuttautui lähemmäksi ja ensimmäisen 30-minuuttisen jälkeen tilanne oli 10-11.

West nousi ottelussa ensi kertaa johtoon pian toisen puoliajan alettua ja alkoi vähitellen tehdä pesäeroa vastustajaansa. 21-17-tilanteen jälkeen SIF ei päässyt enää viittä maalia lähemmäs isäntiä ja näin pisteet jäivät Kauniaisiin.

HC Westin Valmentaja Mikael Källman ihmetteli käynnistysvaikeuksia, mutta oli kokonaisuuteen kuitenkin tyytyväinen.

– Ensimmäinen puoliaika oli yllättävän vaikea meille tänään, etenkin ottelun alku. Puolustus oli tänään hyvä, mutta aina löytyy parannettavaa. Hyökkäyksessä tultiin hyviin heittopaikkoihin, mutta vähän liikaa palloja pomppi tolpista ulos, Källman arvioi.

Tolppien paukkumista hiukan harmitteli myös Ottelun Vakuuttavin pelaaja Westin maalivahti Theodotos Christou.

– Ihan hyvä matsi, vaikka hyökkäyspäässä ei ihan saatu palloa maaliin – tolpat kolisi ja niin poispäin. Oli mukava pelata hyvän puolustuksen takana tänään, vaikka henkilökohtainen valmistautuminen armeijan takia ei ollut paras mahdollinen.

Vieraiden valmentaja Kaj Hagman näki joukkueellaan olleen ensimmäisellä puoliajalla paikkansa ratkaisuun.

– Klassista hawaijikäsipalloa ensimmäiset 5 minuuttia, mutta sen jälkeen saatiin hyvä ote ottelusta. Siinä vaiheessa olisimme voineet ratkaista ottelun. Toisella puoliajalla meni sitten hyökkäys lukkoon. Paljon aikapeliä, tolppia ja sellaista….

HC West – SIF 27-21 (10-11)

Yleisömäärä: 238

Maalintekijät:
West: Tuominen Jani 7, Kihlstedt Sam 3, Genberg Anders 3, Carlander Axel 1, Sundberg Richard 2, Toomla Sten 3, Raerinne Joona 6, Koljonen Miro 2
SIF: Thilman Stig 4. Svanbäck Gustav 2. Kauge Jaan 2, Luuppala Anton 1. Rehnberg Albert 4, Modig Christoffer 4, Sillman Niklas 1. Korpimäki Janne 3

LähiTapiola-tähtipelaajat:
Christou Theodotos 3
Kihlstedt Sam 2
Rehnberg Albert    1

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk