SIF kukisti Atlaksen niukasti

Atlas ja SIF taistelivat sarjapisteistä todella tiukasti lauantaina Myyrmäessä. Atlas ei johtanut ottelua kertaakaan tilanteen 6-5 jälkeen, mutta ottelun voittaja oli selvillä vasta päätössummerin soidessa ja pisteet matkasivat Siuntioon lukemin 28-29.

Ottelun ensimmäinen 15-minuuttinen edettiin hyvin tasaisissa merkeissä ja vasta tilanteesta 8-8 SIF alkoi hiukan kuroa eroa. Mitään ratkaisua ei silti vielä tapahtunut ja taukoa Myyrmäessä vietettiin numeroissa 12-15.

SIF piti asemistaan kiinni toisella 30-minuuttisella ja pysytteli muutaman maalin johdossa pitkään, kunnes Atlas tuli väkisin tasoihin, kun pelaamatta oli enää reilu seitsemän minuuttia. SIF ei kuitenkaan päästänyt isäntiä ohi, vaan piti aloitteen käsissään ja maalia lähemmäs Atlas ei enää päässyt.

Kotijoukkueen valmentaja Martin Noodla jäi harmittelemaan etenkin avauspuoliskon esitystä.

– Ensimmäisellä puoliajalla ei saatu rytmiä peliin. Oli liikaa väkisin yrittämistä, joka jatkui vähän toisellekin puoliajalle. Puolustuspäässä tehtiin liikaa yksittäisiä virheitä, jotka sitten kostautuivat. Toinen puoliaika oli parempi taisteluilmeeltään, Noodla puntaroi.

Samaa virttä veisasi myös ottelun vakuuttavimmaksi pelaajaksi nimetty Atlaksen Heikki Laitinen.

– Heikko ensimmäinen puoliaika ja annettiin vähän liikaa eteen. Toisella puoliajalla oltiin lähempänä omaa tasoa ja näytettiin mitä osattiin. Tappio ei tyydytä.

Vierasjoukkueen valmentaja Kaj Hagman ei täydestä pistepotista huolimatta ollut hänkään täysin tyytyväinen.

– Vaikea peli molempiin suuntiin. Ei pitäisi valittaa voitetun ottelun jälkeen, mutta tuomarit tekivät pelistä haastavan. Ei tiennyt yhtään mitä saa tehdä ja mitä ei. Tärkeä voitto joka tapauksessa, Hagman sanoi.

Atlas – SIF 28-29 (15-14)

Yleisömäärä: 203

Maalintekijät:
Atlas: Laitinen Heikki 6, Hellakoski Anthony 5, Aalto Toni 4, Kivinen Jani 4, Åstrand Kenneth 3, Vainikk Mikk 1, Näntö Erkka 1, Sirenius Ken 1, Lehtonen Oskari 1, Lepp Marius 1, Kuntsi Viljami 1
SIF: Modig Christoffer 6, Jukola Joni 4, Hagman Kaj 4, Rehnberg Albert 3, Kauge Jaan 3, Svanbäck Gustav 3, Grönberg Patrik 3, Luuppala Anton 2, Holmberg Alexander 1

Varoitukset:
Atlas: Aalto Toni, Näntö Erkka, Åstrand Kenneth, Qerimi Besim
SIF: Kauge Jaan, Rehnberg Albert

Ulosajot:
Atlas: Aalto Toni 1, Laitinen Heikki 1, Lepp Marius 1
SIF: Rehnberg Albert 2, Seijo Toni 1

Ottelusta sulkeminen:
Atlas: Lepp Marius

LähiTapiola-tähdet:
*** Laitinen Heikki (Atlas)
** Leven Rony (SIF)
* Modig Christoffer (SIF)

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä SolidSportilta!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk