Cocks haki voiton Dickenistä

Cocks vankisti asemiaan SM-liigan sarjataulukon ykkössijalla kaatamalla lauantaina Dickenin vieraissa maalein 19-24. Dicken hallitsi ottelun alkua, mutta tauon jälkeen Cocks hivuttautui vähitellen johtoon ja ei lopulta voiton varmasti.

Dicken aloitti ottelun vahvasti ja johti avauskymmenminuuttisen jälkeen jo 5-1. Ensimmäinen 30-minuuttinen eteni miltei loppuun saakka kotijoukkueen komennossa, mutta viimeisten minuuttien aikana Cocks rutisti rinnalle ja taukoa vietettiin Pirkkolassa tasalukemissa 12-12.

Nico Rönnberg paukutti viisi maalia Cocksille. kuva: Juha Tamminen

Nico Rönnberg paukutti viisi maalia Cocksille. kuva: Juha Tamminen

Tauon jälkeen ottelu jatkui tasaisena tilanteeseen 15-15- saakka. Tämän jälkeen Cocks alkoi saada enemmän otetta ja vei erän keskimmäiset 10 minuuttia nimiinsä 5-1. Tässä oli myös ottelun ratkaisu, sillä lopussa maalit olivat todella kortilla ja pisteet matkasivat näin Riihimäelle.

Dickenin valmentajan Björn Monnberg antoi tappiosta huolimatta ansaitut kehut suojateilleen.

– Hyvä taistelu 60 minuuttia tänään. Olisi ollut saumoja vielä parempaankin tulokseen. Tästä jatketaan eteenpäin, Monnberg sanoi.

Cocks-luotsi Kaj Kekki kehui ottelun tasoa kokonaisuutena.

– Tasainen hyvä vääntö. Dicken pelasi niin kuin odotettiin ja meillä oli vähän nihkeä ensimmäinen erä sillä lailla, että ensimmäiseen 15 minuuttiin ei saatu konetta käyntiin. Toisella puoliajalla meillä oli mahdollisuus jo aiemmin tappaa tämä peli, mutta sitten itse sössittiin hyökkäyspäässä.

– Voi olla, että meidän otteluruuhkamme alkaa näkyä, meillä on ollut 18 päivässä kahdeksan peliä, huomenna on viimeinen niistä.

Ottelun vakuuttavin pelaaja oli Cocks-maalivahti Yevgen Umovist

– Ihan hyvä peli meiltä, raskasta oli. Paljon ei edes puhuttu puolustuksessa, kasattiin vain rivit ja tehtiin hommia, Umovist tiivisti.

Dicken-Cocks 19-24 (12-12)

Maalintekijät:
Dicken: Anton Rémy 5, Timmy Thor 5, Joacim Broman 3, Benny Broman 2, Joona Hertola 2, Teemu Hertola 1, Valdar Noodla.
Cocks: Teemu Tamminen 6, Nico Rönnberg 5, Gheorghe Safronii 3, Kristo Voika 3, Antto Rogenbaum 2, Kristian Jansson 2, Kristo Järve 2

Ulosajot:
Dicken: Ben Weber, Anton Rémy, Valdar Noodla (2kpl)
Cocks: Antti Rogenbaum, Teemu Tamminen, Robin Sjöman, Kristo Järve

LähiTapiola-tähdet:
*Nico Rönnberg
**Anton Rémy
***Yevgen Umovist

Koko käsipalloliiton historia nyt kaksissa kansissa! Tilaa Pihkassa palloon tai Fäst vid bollen nyt vaivattomasti verkosta.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä SolidSportilta!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk