Dicken voittoon Atlaksesta pitkän kaavan kautta

Atlas ja Dicken tarjosivat kunnon playoffs-viihdettä koko rahan edestä torstaina Myyrmäessä. Numerot olivat tasan tauolla ja samoin tasan 60 minuutin jälkeen. 2 x 5 minuutin jatkoaika toi ratkaisun ja Dicken otti puolivälieräsarjan toisen voittonsa lukemin 27-31.

Kotijoukkue Atlaksen vahvan 4-0-alun jälkeen Dicken pääsi vähitellen peliin hyvin mukaan ja tasanumeroissa oltiin ensin kertaa tilanteessa 5-5, kun pelattuna oli 16 minuuttia. Tästä edettiinkin sitten kohti taukoa hyvin tasaisissa merkeissä ja ensimmäisen 30-minuuttisen jälkeen oltiin tasalukemissa 10-10.

Toinen puoliaika eteni tasaisena, joskin Atlas oli pääosin niukasti niskan päällä. Vielä reilu pari minuuttia ennen loppua isännät johtivat kahdella maalilla, mutta Dicken puristi väkisin tasoihin ja ratkaisu jouduttiin hakemaan jatkoajalta.

Dickenin lopun tasoitus kantoi myös ensimmäiselle jatkoviisiminuuttiselle, jonka neljä ensimmäistä maalia merkittiin vieraille. Tämä myös käytännössä ratkaisi pelin, eikä Atlaksella ollut enää voimia nousta taisteluun voitosta.

Vierasjoukkueen valmentaja Thomas Lindström puki kuvaavasti sanoiksi ottelun luonteen.

– Tänään oli hyvin mielenkiintoinen koitos, kovaa sai pelata. Ei saatu omaa peliä oikeastaan ollenkaan käyntiin. Atlas oli erittäin hyvin latautunut ja pani meidät ahtaalle. Lopulta jatkoajan alettua tehtiin päätös, että tämä hoidetaan ja saatiin onneksi hieman omaa peliä käyntiin. Hyvä voitto!

Kotijoukkueen valmentajan Martin Noodlan tunnelmat olivat tappion jälkeen matalalla, mutta usko pysyy lujana.

– Oltiin tänään parempi joukkue. Pääsiäisen jälkeen jatketaan, totesi vähäsanainen Noodla.

Kolmen tähden pelaaja Anton Rémy myönsi, että Dicken saattoi olla hiukan onnekaskin.

– Olen iloinen, että noustiin voittoon. Saatiin itseluottamusta tästä hyvin matkaan, Rémy sanoi.

– Atlas pelasi tänään erittäin hyvin ja oli erittäin tiukka taisto. Kumpi vaan olisi voinut voittaa, lopulta onnistuimme jatkoajalla paremmin.

Atlas – Dicken 27-31 ja. (23-23, 10-10)

Yleisömäärä: 238

Maalintekijät:
Atlas: Hellakoski Anthony 8, Kivinen Jani 7, Aalto Toni 4, Laitinen Heikki 2, Näntö Erkka 2, Lepp Marius 2, Lehtonen Oskari 1, Lujanen Jyri 1
Dicken: Thor Timmy 12, Ahlgren Philip 7, Rémy Anton 6, Broman Benny 2, Stierncreutz Casimir 2, Weber Ben 1, Noodla Valdar 1

Varoitukset:
Atlas: Åstrand Kenneth, Näntö Erkka, Lepp Marius
Dicken: Stierncreutz Casimir, Weber Ben, Rémy Anton

Ulosajot:
Atlas: Näntö Erkka 3, Lepp Marius 2, Aalto Toni, Lujanen Jyri
Dicken: Rémy Anton 2, Thor Timmy

LähiTapiola-tähdet:
***Anton Rémy (Dicken)
** Timmy Thor (Dicken)
* Anthony Hellakoski (Atlas)

Koko käsipalloliiton historia nyt kaksissa kansissa! Tilaa Pihkassa palloon tai Fäst vid bollen nyt vaivattomasti verkosta.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk