Cocks jyräsi varmasti välieriin

Cocks ei antanut ÅIFK:lle pienintäkään mahdollisuutta joukkueitten kolmannessa puolivälieräkohtaamisessa. Kahden selvän voiton jatkoksi Cocks suorastaan murskasi turkulaiset maalein 37-14 ja eteni varmasti välieriin otteluvoitoin 3-0.

ÅIFK pysyi kyydissä mukana avausjakson ensimmäisen puoliskon, mutta sen jälkeen Cocks karkasi nopeassa tahdissa omille teilleen ja tauolla eroa oli riihimäkeläisten hyväksi jo yhdeksän maalia.

Ottelun voittajasta ei enää toisella puoliajalla ollut suurempaa epäselvyyttä ja ÅIFK:lta alkoi uskokin mennä. Cocks puolestaan saattoi pelata vapautuneesti ja tämä näkyi tylysti myös tulostaululla. Cocks takoi tauon jälkeen tasaiseen tahtiin maaleja ja kirjasi lopulta voiton peräti 23 maalin erolla.

Yhdeksällä maalilla ÅIFK:ta kurittanut Teemu Tamminen oli kaikkineen otteluun tyytyväinen.

– 14 maalia vain omiin, se on hyvä. Pallotempo oli aivan loistavaa koko joukkueelta.

Cocksin päävalmentaja Kaj Kekki piti koko puolivälisarjaa hyvänä.

– Teemana oli kurinalaisuus kolmessa pelissä ja se parani peli peliltä. Nämä on nyt pelattu pois ja ruvetaan keskittymään seuraaviin peleihin.

ÅIFK-luotsi Ulf Andersson myönsi, että hänen joukkueellaan ei lopulta ollut eväitä jatkoon.

– Cocks oli tälläkin kertaa parempi, ensimmäisessä erässä jaksettiin hyvin, sitten väsyttiin, Andersson totesi.

Cocks – ÅIFK 37-14 (16-7)
(otteluvoitot 3-0)

Yleisömäärä: 305

Maalintekijät:
Cocks: Rogenbaum Antti 3, Valo Antti 1, Rogenbaum Ahti 1, Buciuman Andrei 3, Safronii Gheorghe 5, Tamminen Teemu 9, Syrjälä Roni 1, Sjöman Robin 4, Järve Kristo 2, Voika Kristo 7, Leikama Niko 1
ÅIFK: Tamminen Arttu 2, Andersson Sebastian 3, Tamminen Olli 2, Kuusisto Valto 2, Nyström Christoffer 1, Nyström Andreas 4

LähiTapiola-tähdet:
*** Teemu Tamminen, Cocks
** Kristo Voika, Cocks
* Gheorghe Safronii, Cocks

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk