BK-46 tarrasi neljänteen sijaan

BK-46 piti Länsi-Uudenmaan valtikan hallussaan kaatamalla keskiviikkona kotonaan SIF:n vakuuttavasti maalein 34-21. Voitolla karjaalaiset nousivat sarjataulukon neljänneksi ja tarttuivat tiukasti kiinni puolivälierien kotietuun.

Ottelu SISU Arenalla eteni tasaisissa merkeissä reilun kymmenminuuttisen lukemiin 4-4 saakka, mutta tämän jälkeen BK otti ohjakset käsiinsä ja alkoi repiä eroa vastustajaan toden teolla. Taukoon mennessä BK oli siirtynyt jo vakuuttavaan 16-7-johtoon.

Toisen puoliajan alussa SIF pääsi hiukan kaventamaan eroa, mutta seitsemää maalia pienemmäksi ero ei kutistunut. BK nykäisi uudestaan eroa suuremmaksi ja ottelu alkoi olla taputeltu. Lopussa pelattiin enää minuutteja pois ja taululle jäivät kotijoukkueen vakuuttavat voittonumerot.

BK-46:n valmentajan Christer Lundqvistin oli helppo hymyillä vahvan esityksen jälkeen.

– Meillä oli tänään erinomaisen hyvä latautuminen ja valmistautuminen otteluun. Näytettiin että haluttiin voittaa. Kaikki tekivät töitä ja heillä oli hyvä drive ja fiilis. Maalissa Mixu poimi marjat, Lundqvist summasi onnistumisia.

SIF-valmentaja Kaj Hagmanin tunnelmat olivat sitä vastoin useampaa luokkaa synkemmät.

– Tänään me jätimme kyllä aivot narikkaan Siuntioon. Valmistautuminen oli kerta kaikkiaan huono – halli rempassa ja pojat armeijassa. Ylipäätänsä pelattiin hyvin epävarmasti, Hagman ruoti.

Ottelun vakuuttavimman pelaajan tittelin vei BK-maalivahti Mikael Heinonen.

– Pelattiin hyvällä asenteella alusta loppuun. Siuntio ei pysynyt vauhdissa kun kontrattiin koko ajan. Tästä on hyvä jatkaa kauden huipentumaa kohti.

BK-46 – SIF 34–21 (16–7)

Yleisömäärä: 345

Maalintekijät:
BK-46: Mikael Heinonen 1, Olli-Pekka Korpimäki 2, Sam Sjöman 4, Robin Karlsson 2, Jasper Hellberg 4, Johan Skogberg 8, Robin Mattsson 1, Janis Selge 3, Victor Westerlund 1, Sebastian Säkkinen 1, Oscar Udd 1, Oliver Helander 6
SIF: Patrik Grönberg 3, Gustav Svanbäck 2, Anton Luuppala 5, Antti Tahvanainen 3, Ravo Voosalu 2, Niklas Sillman 1, Janne Korpimäki 4

Ottelun LähiTapiola-tähdet:
3 Mikael Heinonen (BK-46)
2 Oliver Helander (BK-46)
1 Anton Luuppala (SIF)

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk