BK-46 haki pisteet Atlakselta

Atlas oli käytännössä alusta loppuun takaa-ajoasemassa keskiviikkoisessa kotiottelussaan BK-46:tta vastaan ja vaikka vantaalaiset nousivat vielä toisella puoliajalla hetkeksi taisteluun pisteistä, otti BK lopulta suhteellisen vakuuttavan voiton viiden maalin erolla.

BK-46 nykäisi pienen eron heti alussa, mutta ottelu eteni vähämaalisena ja vielä 20 peliminuutin jälkeen vierasjohto oli kolme maalia. BK vei puoliajan lopun kuitenkin puhtaasti 5-0 ja näin tauko vietettiin lukemissa 6-14.

Toisen puoliajan alussa ero pysyi käytännössä samana, reilun 13 peliminuutin jälkeen BK-johto oli 13-22 ja ilmassa alkoi olla ratkaisun makua. Atlas oli kuitenkin toista mieltä ja kuroi maali maalilta eron vain neljään osumaan, kun pelaamatta oli vielä reilut kahdeksan minuuttia. BK-luotsi Christer Lundqvistin aikalisä puri kuitenkin pienellä viiveellä ja vieraat karkasivat uudestaan.

Lopussa Atlas hiukan kaunisteli numeroita, mutta pisteet matkasivat vieraiden mukana Karjaalle lukemin 21-26.

Vierasjoukkueen valmentaja Lundqvist oli pisteisiin tyytyväinen.

– Ensimmäinen jakso oli meiltä hyvä kokonaisuudessaan, niin puolustus- kuin hyökkäyspäässä. Atlaksella on mahtava maalivahti, ilman häntä tässä olisi tullut iso ero. Toisella jaksolla Atlas pääsi hieman keskeltä läpi ja kaventamaan, kun kylmiä miehiä joutui kentälle. Saimme kuitenkin asiat korjattua. Otimme arvokkaat pisteet aina vaikeasta keskiviikkoillan pelistä, Lundqvist iloitsi.

Kotijoukkueen valmentaja Martin Noodlalla ilme oli ymmärrettävästi astetta happamampi.

– Avausjakso kuvasti hieman cup-finaalin jälkeistä aikaa. Miehiä on ollut sivussa tapahtumista ja koko joukkueen harjoituksia ei ole ollut liikaa. Alussa kuitenkin puolustimme hyvin ja kun hyökkäyspäässä tulleista avopaikoista ei saatu palloa maaliin, alkoi pelaajille tulla turhaumista ja hermojen menettämistä.

– Toisella jaksolla saatiin päätä kasaan ja vauhtiakin hieman hyökkäykseen, jolla saimme aikaa pienen kirin. Nyt unohdetaan tämä nopeasti.

Ottelun tähtipelaajaksi valittiin BK:n Olli-Pekka Korpimäki, joka oli seitsemällä maalillaan kentän ehdottomia hahmoja.

– Tärkeät pisteet, ei ole meille ollut täällä helppoja pisteitä luvassa. Kuten viime aikoina niin jälleen oli meiltä hyvä alku ja toisen jakson ensimmäinen 10 minuuttia. Sitten tuli taas hieman hyvänolontunnetta puseroon, ehkäpä, ja Atlas pääsi mukaan peliin, Korpimäki analysoi.

– Heinonen ja Laitinen pelasivat molemmat erittäin vahvasti ja ilman Laitista olisi meillä voinut olla jo alussa isompikin ero. Hän tuntuu olevan aina vain peikkona, mutta onneksi oma puolustuksemme ja Heinonen pelasivat tänään hienosti ja sitä kautta saatiin avaimet voittoon. Itsekin pääsin hyvin paikkoihin, etenkin vasemmalta ja sain aikaiseksi pari tahtomaalia. Tästä on hyvä meidän jatkaa.

Atlas – BK-46 21 – 26 (6 – 14)

Yleisöä: 257

Maalintekijät:
Atlas: Näntö Erkka 6, Kuntsi Viljami 3, Lujanen Jyri 3, Aalto Toni 2, Kivinen Jani 2, Laitinen Tuomas 1, Starck Arto 1, Witikka Tuomas 1, Laitinen Tapio 1, Lehtonen Oskari 1
BK-46: Korpimäki Olli-Pekka 7, Sjöman Sam 5, Hellberg Jasper 4, Selge Janis 4, Westerlund Theo 3, Karlsson Robin 1, Westerlund Viktor 1, Helander Oliver 1

Varoitukset:
Atlas: Borodulin Nicklas, Laitinen Heikki
BK-46: Sjöman Sam, Karlsson Robin, Karuse Mario

Ulosajot:
Atlas: Lujanen Jyri 1kpl, Lepp Marius 3kpl
BK-46: Sjöman Sam 1kpl

Sulkeminen:
Atlas: Lepp Marius
BK-46: Hellberg Jasper

LähiTapiola-tähdet:
*** Korpimäki Olli-Pekka (BK-46)
** Heinonen Mikael (BK-46)
* Laitinen Tuomas (Atlas)

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk