Otteluennakko

Voittoputkessa olevat Atlas ja BK-46 kohtaavat

Myyrmäessä on edessä keskiviikkona kahden vahvassa vireessä olevan joukkueen kohtaaminen, kun Atlas isännöi BK-46:tta. Kummallakin on alla kolmen voiton putki; Atlas kukisti viimeksi SIF:n vieraissa ja BK puolestaan kaatoi kotonaan HIFK:n komein lukemin.

BK on avannut kautensa kelvollisesti, kun se yhdeksästä pelistä kasannut viisi voittoa, ja on sarjassa viidentenä. Yhden ottelun vähemmän pelannut Kundit on sijaa alempana kolmella voitolla. Molemmat joukkueet ovat kärsineet avainpelaajiensa loukkaantumisista alkukauden aikana ja nyt pelaajia on takaisin kokoonpanossa. Kotijoukkue Atlaksella seuran verkkosivujen mukaan vielä risaisia sairastupalaisia kyllä on.

BK on viimeisissä peleissä voittanut selvästi HIFK:n, maalilla ÅIFK:n ja selvin lukemin Akilleksen. Sitä ennen tuli tappiot sarjan kärkikolmikolle. Kundit ovat kukistaneet kolmessa viimeisimmäsä pelissään SIF:n, ÅIFK:n ja Akilleksen, kaikki tiukkien vääntöjen jälkeen. Atlaksen ja BK:n ensimmäinen peli Liigassa päättyi vähämaalisena BK:n voittoon kotisalissaan lukemin 18-17 (8-9).

BK:n kannalta kaksi tärkeää palasta on saatu mukaan jälleen, virolainen Janis Selge sekä nuori superlupaus Oliver Helander, joka jo viime kauden lopulla nousi yhdeksi avainpelaajaksi BK:ssa. Ilouutinen valmentaja Christer Lundqvistille oli myös Viktor Westerlundin lopettamispäätöksen pyörtäminen, viime pelissä hän iski 8 rysää. Tutusti BK:n pörssikärjessä on O-P Korpimäki, joka on tehnyt 42 maalia. Atlaksen peleissä hän on tykännyt pitää usein monologiaan Kundien pelaajille.

Alkukaudesta hieman kohmeessa ollut Jasper Hellberg on pääsemässä jälleen hyvään vireeseen, 30 maalia, ja Kundien kassari Tuomas Laitinen pitääkin häntä yhtenä sarjan ovelimmista heittäjistä. Toinen vasuri Sebastian Säkkinen on erittäin hyvin lähdössä nopeisiin. Toiselle laidalle on heittää kaksi kokenutta miestä Robin Karlsson ja Johan Skogberg. Maalilla isoimman vastuun kantaa Mikael Heinonen. Lundqvistilla on kasassa kyvykäs nippu, mutta kuinka hyvin onnistuu joukkuepeli Kundeja vastaan. Kundit, kuten totuttua, luottaa yhtenäiseen nippuunsa ja sillä lähdetään ottamaan kotivoittoa BK:sta.

Atlas- BK-46 Myyrmäessä keskiviikkona kello 19.00.

Koko käsipalloliiton historia nyt kaksissa kansissa! Tilaa Pihkassa palloon tai Fäst vid bollen nyt vaivattomasti verkosta.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk