SIF ja ÅIFK taistelevat pisteistä

SIF ja ÅIFK kohtaavat sunnuntain ainoassa SM-liigan ottelussa. Kotijoukkue SIF lähtee otteluun kuudennelta sijalta ja ÅIFK kahdeksannelta; kumpikin tähyää kuitenkin vielä sijoituksensa kohentamiseen runkosarjassa.

SIF:lla on matkaa edellään olevaan paikallisvastustajaa BK-46:een kaksi pistettä ja neljäntenä olevaan HIFK:hon viisi. ÅIFK:lla puolestaan on edellään Atlas neljän pisteen päässä.

Vierasjoukkue ÅIFK pääsee otteluun allaan komea 12 maalin voitto Akilleksesta – 44 tehtyä maalia oli samalla kauden parasta turkulaisilta. SIF kohtasi myös edellisessä ottelussaan Akilleksen ja sai väännettyä niukan yhden maalin voiton Porvoosta. Kaikkineen alkuvuosi on siuntiolaisilta sujunut kuitenkin paremmin ja mukaan mahtuu myös makea vierasvoitto Dickenista.

SIF ja ÅIFK kohtasivat vuoden alkajaisiksi Turussa ja tuolloin pisteet matkasivat siuntiolaisten mukaan lukemin 25-28. Vielä tiukempaa oli lokakuun lopulla Siuntiossa, mutta tuolloin SIF vei pisteet loppunumeroiden ollessa 33-32.

Joukkueiden parhaat maalintekijät SIF:n Janne Korpimäki ja ÅIFK:n Alvaro Arenas hätyyttelevät sunnuntaina sadan maalin rajaa – kummallakin osumia on koossa 91.

Ottelu Siuntiossa alkaa sunnuntaina kello 16.00.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk