Dicken valmiina BK-46:n kohtaamiseen – ”Kotiedulla iso merkitys”

Dicken – kuten välierässä vastaan asettuva BK-46 – ovat saaneet koko viikon arvuutella tulevaa vastustajaa kunnes asia perjantai-iltana ratkesi. Kaksikko iskee yhteen välierissä sunnuntaista alkaen ja lähtee luonnollisesti tavoittelemaan finaalipaikkaa.

Lindstrom_Thomas_po1314Runkosarjan sijoitusten perusteella Dicken ehti hiukan odotella vastustajaksi HC Westia, mutta toisin kävi SIF:n pudotettua kauniaislaiset jatkosta.

– Olihan se pieni yllätys, että BK tuli vastaan, mutta mitä pelejäkin tuli seurattua, niin molempiin vaihtoehtoihin olimme varautuneet, Dickenin päävalmentaja Thomas Lindström toteaa.

– Rauhassa olemme saaneet nyt valmistautua ja hyvään saumaan lepo on tässä tullutkin. Pientä vammaa joukkueessa on ollut, mutta nyt olemme saaneet aika lailla kaikki taas kuntoon.

Joukkueet ovat toisilleen toki hyvinkin tuttuja ja Dickenissä on ennakkoon varauduttu kitkemään karjaalaisilta suurimmat vahvuudet pois.

– BK on ehkä sarjan isokokoisin joukkue. Heillä on puolustamiseen monia eri vaihtoehtoja ja he lähtevät mielellään nopeisiin vastahyökkäyksiin, Lindström arvioi vastustajaa.

– Meidän pitää saada heiltä syömähampaat pois ja kun ehdimme vain ajoissa alas, niin puolustus on kyllä toiminut hyvin. Hyökkäyspäässä pelaaminen riippuu vähän siitä miten BK puolustaa, mutta selvää on että maltti pitää säilyttää ja hakea ratkaisuja rauhassa.

Yksi merkittävä tekijä välieriin saattaa löytyä kotiedusta. Lindström painottaakin sen merkitystä – molemmille joukkueille.

– Kotietu ja se että pääsemme aloittamaan Pirkkolassa on todella iso asia. Karjaa ei ole kellekään kiva paikka pelata, vaikka parin viime vuoden aikana olemme sieltä hyviä tuloksia saaneetkin. Kyllä Pirkkolassa kotiyleisön edessä pelaaminen on kuitenkin toinen juttu.

Naisten maaottelut FIN-FAR 4.4. ja 5.4.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk