Dicken päättää kotiputkensa SIF:aa vastaan

Dickenin kaksi edellistä ottelua on pelattu Pirkkolassa ja joukkueella on edessä kolmas ottelu putkeen kotihallissa lauantaina Siuntion IF:ää vastaan. Dicken lähtee kamppailuun sarjataulukon kolmannelta sijalta ja SIF sijalta kuusi.

Edellisessä ottelussa Akilleksen nöyryyttävästi murskannut lauttasaarelaisjoukkue palasi vihdoin voittojen tielle kahden hävityn ottelun jälkeen. SIF puolestaan pelasi viime lauantaina klassisessa Länsi-Uudenmaan derbyssä rakasta vihollista, BK-46:tta vastaan tasan 28-28.

Dickenille jaossa olevat sarjapisteet ovat elintärkeät SM-Liigan kärkikamppailun kannalta, sillä HC West on tällä hetkellä kakkosena taulukossa kahden pisteen päässä lauttasaarelaisista. Varsinkin Westin vahvistuttua on Dickenille elintärkeää pysyä voittojen tiellä.

SIF sen sijaan on turvallisesti taulukossa kuudentena, neljän pisteen päässä BK-46:sta ja viisi pistettä ennen Vantaan Atlasta.

Joukkueet kohtasivat kuluvalla kaudella jo lokakuun alussa Pirkkolassa ja Dicken oli tuolloin vahvempi maalein 31-26. Myös joulukuussa Siuntiossa Dicken oli niskan päällä – silloin numerot olivat 24-33.

SIF:n kovin syömähammas tällä kaudella on ollut Janne Korpimäki 89 maalillaan, häntä on säestänyt tehokkaasti Anton Luuppala ja Christoffer Modig 63 sekä 59 maalilla. Kokeneella Patrik Grönbergillä on ollut rikkonainen kausi mutta maaleja on 11 ottelussa silti kertynyt reilu 40.

Dickenin kultashortseja kantaa Joacim Broman, joka sai lepovuoron viime lauantaina, 83 maalilla. 10 maalia vähemmän on tehnyt Timmy Thor. Niin ikään lepovuorossa ollut Benny Broman on sisäisessä maalipörssissä kolmosena 67 maalillaan.

Ottelu Pirkkolassa alkaa lauantaina kello 16.15.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk