Otteluennakko

Dicken matkaa Karjaalle keskiviikkona

Dicken pelaa kauden kuudennen pelinsä keskiviikko-iltana karjaan Sisu Arenassa BK-46:tta vastaan. Edellisen ottelunsa suhteellisen helposti voittanut Dicken janoaa lisäpisteitä SM-Liigassa, kun kaksi suomalaisen käsipallon perinteikkäintä seuraa kohtaavat.

BK-46 on aloittanut kauden kahdella voitolla ja kahdella tappiolla. Joukkue on tehnyt varsin vähän maaleja pelaamissaan otteluissa, mutta eipä se ole päästänytkään montaa, joukkue on tehnyt koko liigassa toisiksi vähiten maaleja ja niinikään päästänyt toiseksi vähiten.

O-P Korpimäki on ollut maaliahnein 23 maalillaan, laiturit Säkkinen sekä Karlsson tulevat kaukana perässä 15 ja 12 maalillaan. Puolustus sekä maalivahtipeli on ollut hyvää, eikä joukkue ole päästänyt 29 maalia enempää kertaakaan.

Dickenillä maalivastuun ovat kantaneet Timmy Thor, Joacim Broman sekä Valdar Noodla. Myös Benny Broman on päässyt hyvään vauhtiin missattuaan kauden kaksi ensimmäistä peliä. Dickenin puolustuspelaaminen, joka oli hyvää viime kaudella on ollut hieman kadoksissa tänä vuonna, mutta onneksi sekin saatiin hyvään kuntoon viime lauantaina pelatussa Atlas ottelussa, kun oma verkko heilui ainoastaan 17 kertaa.

Sisu Arena ei koskaan ole helppo paikka pelata eikä Dickenillä ole varaa aliarvioida SM-liigan historian menestyksekkäintä joukkuetta. Ottelu alkaa klo 19.00.

Koko käsipalloliiton historia nyt kaksissa kansissa! Tilaa Pihkassa palloon tai Fäst vid bollen nyt vaivattomasti verkosta.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk