Dicken ja HIFK lauantaina kuumassa derbytapahtumassa

Käsipallon SM-liigassa katseet kohdistuvat lauantaina Pirkkolaa, jossa Dicken hakee paikalliskamppailussa revanssia HIFKsta, joka voitti kauden ensimmäisen stadin derbyn kotonaan Kalliossa. Ottelu oli varsinaista hawaijipalloa ja silloin isännät pitivät hermonsa paremmin kurissa ja voitti ottelun 33-31.

Alkukaudella lähestulkoon voitosta voittoon kulkenut IFK on viime aikoina osoittanut hieman heikompaa pelivirettä, lieneekö Nikko Kinoksen sekä Nacke Ahlgrenin pitkät loukkaantumiset vaikuttaneet asiaan.

Kaksi edellistä ottelua on päättynyt tappioon, kun sekä BK-46 sekä HC West kaatoivat IFK:n. Dickenin verkkosivujen mukaan on siis sanomattakin selvää että IFK lähtee sisuuntuneena ja suuttuneena otteluun, josta ei panoksia puutu, kun SM-pisteiden lisäksi tarjolla on stadin herruus. HIFK:n verkkosivuilla puolestaan arvellaan, että kahden peräkkäisen tappion jälkeen IFK tarvitsee taas voittamisen iloa, mutta Dickenin voittaminen Pirkkolan tilavalla kentällä on varmasti vaikeampaa kuin Kallion kotiparketilla.

Dickenillä sen sijaan on kulkenut Cocks-nöyrytyksen jälkeen mallikkaasti, ja täysin jalkoihin ovat jääneet niin ÅIFK kuin SIF:kin. Ennakkoasetelmat ovat siis päinvastaiset, mutta sillä tuskin on suurta merkitystä lauantain kohtaamisessa.

Dicken lähtee otteluun SM-Liigan sijalta 2, kun taas Kalliolaiset ovat neljä pistettä perässä sijalla 4. Dickenin sekä IFK:n juniorit pääsevät maksutta tapahtumaan. Tarjolla on glögiä sekä piparkakkua.

Kamppailu Pirkkolassa alkaa lauantaina kello 16.15. Tunnelmaan pääsee hyvin kiinni saapumalla paikalle jo kaksi tuntia aiemmin seuraamaan naisten SM-sarjan ottelua niin ikään Dickenin ja HIFK:n välillä.

Koko käsipalloliiton historia nyt kaksissa kansissa! Tilaa Pihkassa palloon tai Fäst vid bollen nyt vaivattomasti verkosta.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk