Dicken hakee runkosarjan kakkossijaa

Dicken kohtaa keskiviikkona Akilleksen runkosarjan toiseksi viimeisessä pelissään, joka samalla on joukkueen viimeinen kotipeli ennen ensi tiistaina alkavia pudotuspelejä. Akilles ei pudotuspeleihin yllä, mutta osoitti maanantaina, ettei ole luovuttanut.

Akilles otti nimittäin komean päänahan kun Cocks vieraili maanantaina Porvoossa junioripitoisella miehistöllään. Näin ollen Akilles sai kuin saikin pistetilinsä auki tämänkin kauden aikana.

Akilleksella on keskiviikkona pelissä siis ainoastaan kunnia runkosarjan ottelun ollessa porvoolaisille kauden viimeinen. Dickenille taas ottelu voi olla varsin merkittävä, sillä voitolla HC West ei enää voi saada lauttasaarelaisia kiinni kamppailussa runkosarjan kakkossijasta, ja näin ollen Dickenillä olisi kotietu myös mahdollisessa välieräsarjassa, mahdollisesti nimenomaan HC Westiä vastaan.

Joukkueet kohtasivat kauden avauskierroksella Porvoossa ja Dicken oli tuolloin vahvempi maalein 24-40. Helmikuun alussa Pirkkolassa lukemat olivat Dickenin eduksi vielä tylymmät 44-14.

Dickenin maajoukkuepelaajat esiintyivät edukseen Romaniaa vastaan pelatussa kaksoisottelussa, jossa kaikki kenttäpelaajat olivat tehokkaita ja Mikael Mäkeläkin pelasti pari todella tärkeää 7 metrin heittoa Karjaalla.

Tässä vaiheessa kautta on tärkeää välttää loukkaantumisia sillä tosipelit ovat vasta edessä. Tämän kauden pudotuspeliohjelma on tiiviisti laadittu eikä kaksi ottelua peräkkäin juuri ennen tosipelejä ainakaan helpota urakkaa. On kuitenkin muistettava että Akilles tosiaan voitti maanantaina ja saattaa pelata parasta peliään tällä kaudella, joten varmisteluun ei todellakaan ole varaa, mikäli Dicken haluaa venyttää viiden ottelun voittoputkeaan.

Ottelu alkaa Pirkkolassa keskiviikkona kello 19.15.

Naisten maaottelut FIN-FAR 4.4. ja 5.4.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk