Dicken haastamaan Cocksia kärkikamppailussa

Kirvelevän Challenge Cupista putoamisen jälkeen Cocks voi nyt täysillä keskittyä kahteen vielä käynnissä olevaan kilpailuun. SM-liigan runkosarjan voitto on taskussa, mutta keskiviikkona on edessä SM-liigan runkosarjan viimeinen kotiottelu, jossa Cocks saa vastaansa sarjakakkosen Dickenin.
SM-liigan ja Baltian Liigan runkosarjat lähenevät loppuaan, mutta katseet suuntautuvat SM-liigan runkosarjavoiton jo varmistaneella Cocksilla tällä hetkellä erityisesti Baltian Liigaan. Cocks koki edellisessä liigakamppailussaan Kauniaisissa kauden toisen tappionsa, kun HC West piti pisteet itsellään maalein 34-25.

Challenge Cupin ratkaisuotteluun keskittynyt vierasjoukkue oli tuolloin kaikkea muuta kuin valmis otteluun, eikä tappio suuremmin yllättänyt kummankaan joukkueen valmentajia. Nyt Cocksin eurokiireet ovat taakse jäänyttä elämää, mutta kuinka hyvin joukkue on Serbian reissun pettymyksestä palautunut, on pieni kysymysmerkki.

Dickenin verkkosivut kuitenkin muistuttavat, että Teemu Tamminen sekä kumppanit ovat varmasti ärsyyntyneitä näiden tappioiden jälkeen eikä Lauttasaarelaisilla todellakaan tule olemaan helppoa Riihimäellä.

Dickenillä toisaalta on hyvä vire päällä, kun neljä edellistä ottelua on päättynyt voittoihin. Jalkoihin ovat jääneet HIFK, Atlas, BK-46 sekä viimeisimpänä uhrina tasaista kamppailua runkosarjan kakkossijasta käyvä HC West, joka kaatui Pirkkolassa selkein 31-24 lukemin.

Kultashortseja kummassakin joukkueessa kantaa vasemmat laiturit; Teemu Tamminen 152 maalia (liigan pistepörssin sija 3) sekä Joacim Broman yhdessä Timmy Thorin kanssa (102 maalia, jaettu pistepörssin 7. Sija) Kaksikon niskaan hengittää Benny Broman 99 maalillaan.

Keskiviikkona kohtaavat Liigan paras puolustus sekä tehokkain hyökkäys, ja ottelun voittanee se, kumpi onnistuu omalla vahvuusalueellaan parhaiten, Riihimäki vieraskenttänä on ehkä koko Liigan vaikein paikka metsästää pisteitä, kun kotiyleisö on perinteisesti kannustanut omiaan kova-äänisesti.

Mikäli Dicken voittaa keskiviikkona, on SM-Liigan kakkossija todella lähellä, ja sitä lauttasaarelaiset ehdottomasti lähtevät Riihimäeltä hakemaan.

Naisten maaottelut FIN-FAR 4.4. ja 5.4.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk