Cocks SIF:n vieraaksi keskiviikkona

SM-liigassa on viikolla ohjelmassa yksi ottelu, kun kärkijoukkue Cocks matkaa keskiviikkona Siuntioon SIF:n vieraaksi. Viikonloppuna puolivälieräpaikan EHF Challenge Cupissa varmistaneella Cocksilla on jälleen paljon pelissä, sillä riihimäkeläisten kauden toistaiseksi ainoa tappio tuli juuri edellisellä Siuntion vierailulla.

Lokakuun 9. päivä viime vuoden puolella kirjattiin toistaiseksi ylittämätön saavutus kuluvalla kaudella, kun SIF löi Cocksin kotonaan maalein 30-26. Cocks kuittasi tappion joulukuussa kotonaan ja otti voiton maalein 36-29, mutta nyt on revanssin paikka ainoassa vielä tällä kaudella ”valloittamattomassa” hallissa Siuntiossa.

Cocks on pariin otteeseen tämän vuoden puolella joutunut tekemään tosissaan töitä voittojensa eteen, mutta lokakuusta alkanut voittoputki on jatkunut katkeamattomana ja viimeksi ÅIFK kaatui selkein lukemin Riihimäellä.

SIF on puolestaan pelannut koko alkuvuoden erittäin tiukkoja pelejä, mutta ainakin viime otteluiden tulokset ovat tehneet takuulla hyvää itseluottamukselle. Ensin kaatui Atlas niukasti maalilla, sen jälkeen paikallisderbysta BK-46:tta vastaan oli tuloksena tasapeli ja viimeksi SIF haki todella maukkaan voiton Dickenistä. Maalilukematkin ovat olleet näissä kolmessa peleissä miltei identtiset: 29-28, 28-28 ja 28-27. Mikäli sarja saa jatkoa, niin keskiviikkona päädyttäisiin loppulukemiin 27-27…

Cocks voi jälleen keskittyä tovin täysin SM-liigaan ennen europelien jatkumista maaliskuun puolivälissä. Viikonlopun tulokset olivat riihimäkeläisten kannalta mainiota ja runkosarjan voitto on entistä lähempänä. Voitto veisi Cocksin jo kuuden pisteen karkumatkalle sarjan kärjessä.

Ottelu Siuntiossa alkaa keskiviikkona kello 18.00.

Koko käsipalloliiton historia nyt kaksissa kansissa! Tilaa Pihkassa palloon tai Fäst vid bollen nyt vaivattomasti verkosta.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk