BK-46 Westin vieraaksi

Viime kaudella pronssiottelussa kohdanneet HC West ja BK-46 kohtaavat keskiviikkona Kauniaisissa. Karjaalaiset saapuvat Luolaan mielessään unohtaa viime kevään pronssiottelut, joissa HC West tyrmäsi vastustajansa mennen tullen ja jätti BK:n edelleen haikailemaan mitalien perään, jollaisen seura on viimeksi ansainnut keväällä 2007.

West on viime vuosina pärjännyt BK:ta vastaan varsin hyvin muutenkin. Nykyisen päävalmentajan Mikael Källmanin johdolla pelatusta 18 ottelusta on saldona 17 voittoa. Viime kaudella raitapaidat voittivat kerran kotonaan. Luolassa BK on päässyt nautiskelemaan pisteistä Westin kustannuksella viimeksi maaliskuussa 2008.

West johtaa liigaa ainoana puhtaan pelin joukkueena. Mainiosti alkaneen kauden kolmessa ensimmäisessä ottelussa vastustaja tuhottiin jo ensimmäisen vartin aikana, ja nuiva Atlas-ottelu todisti että huonollakin pelillä joukkueen taso saattaa riittää voittoon.

Richard Sundberg lausui Westin verkkosivujen mukaan Atlas-ottelun jälkeen että Westin suurimmat ongelmat on tällä hetkellä puolustuspäässä, ja mies on oikeassa. Siitä huolimatta että joukkue on päästänyt vain 21 maalia per ottelu omiin, on juuri hyökkäyspuoli (32,5 maalia/ottelu) ollut tähän mennessä huomattavasti paremmassa kuosissa.

Puolustuspelaamiseen Westin valmentaja Källman peräänkuuluttaakin ennen kaikkea asennetta. Kun koko joukkue on hereillä, ei vastustaja pääse rankaisemaan henkilökohtaisista virheistä yhtä helposti.

Ottelu Kauniaisissa alkaa keskiviikkona kello 19.00.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä SolidSportilta!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk