BK-46 tähyää vielä neljän joukkoon

Torstain ainoassa SM-liigan ottelussa BK-46 matkaa Samppalinnan palloiluhalliin ÅIFK:n vieraaksi. Kotijoukkue on miltei varmasti runkosarjassa kahdeksas, mutta karjaalaiset pelaavat edelleen tiukasti jopa puolivälierien kotiedusta.

ÅIFK:lla on pieni mahdollisuus Atlaksen tavoittamiseen, mutta se vaatisi voittoja kaikista lopuista otteluista ja lisäksi Atlaksen pistepussin pysymistä nykyisellään.

BK sen sijaan on vain kolmen pisteen päässä HIFK:sta ja neljännestä sijasta. Toisaalta SIF nousi keskiviikon voitollaan tasapisteisiin karjaalaisten kanssa, joten BK:n viides sijakaan ei ole läheskään varma. Torstain ottelu on karjaalaisille ”tasoittava” eli siihen lähdettäessä joukkue on pelannut yhden ottelun HIFK:ta ja SIF:aa vähemmän.

Joukkueet kohtasivat vastaavassa ottelussa marraskuun lopulla ja tuolloin pisteet matkasivat Karjaalle niukimmalla mahdollisella erolla 26-27. Helmikuun alussa Karjaalla ero oli selkeämpi, kun BK paukutti taululle voittolukemat 38-26.

ÅIFK:lla on alla henkisesti kova tappio Atlakselle, kun BK puolestaan kaatoi edellisottelussaan jumbojoukkue Akilleksen suurinumeroisesti.

Ottelu alkaa torstaina kello 18.30.

Koko käsipalloliiton historia nyt kaksissa kansissa! Tilaa Pihkassa palloon tai Fäst vid bollen nyt vaivattomasti verkosta.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä SolidSportilta!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk