BK-46 tähyää vielä neljän joukkoon

Torstain ainoassa SM-liigan ottelussa BK-46 matkaa Samppalinnan palloiluhalliin ÅIFK:n vieraaksi. Kotijoukkue on miltei varmasti runkosarjassa kahdeksas, mutta karjaalaiset pelaavat edelleen tiukasti jopa puolivälierien kotiedusta.

ÅIFK:lla on pieni mahdollisuus Atlaksen tavoittamiseen, mutta se vaatisi voittoja kaikista lopuista otteluista ja lisäksi Atlaksen pistepussin pysymistä nykyisellään.

BK sen sijaan on vain kolmen pisteen päässä HIFK:sta ja neljännestä sijasta. Toisaalta SIF nousi keskiviikon voitollaan tasapisteisiin karjaalaisten kanssa, joten BK:n viides sijakaan ei ole läheskään varma. Torstain ottelu on karjaalaisille ”tasoittava” eli siihen lähdettäessä joukkue on pelannut yhden ottelun HIFK:ta ja SIF:aa vähemmän.

Joukkueet kohtasivat vastaavassa ottelussa marraskuun lopulla ja tuolloin pisteet matkasivat Karjaalle niukimmalla mahdollisella erolla 26-27. Helmikuun alussa Karjaalla ero oli selkeämpi, kun BK paukutti taululle voittolukemat 38-26.

ÅIFK:lla on alla henkisesti kova tappio Atlakselle, kun BK puolestaan kaatoi edellisottelussaan jumbojoukkue Akilleksen suurinumeroisesti.

Ottelu alkaa torstaina kello 18.30.

Naisten maaottelut FIN-FAR 4.4. ja 5.4.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk