BK-46 haastamaan Cocksia keskiviikkona

SM-liigan runkosarjan voitto on jo taputeltu Cocksille, mutta huolimatta tästä sekä europeleistä riihimäkeläiset tuskin antavat ilmaisia pisteitä kellekään. Keskiviikkona Riihimäelle matkaa kärkijoukkuetta haastamaan vielä puolivälierien kotiedusta taisteleva BK-46.

Cocks on sarjataulukon kärjessä tavoittamattomalla kahdeksan pisteen karkumatkalla ja vain yhden tappion koko kauden aikana kärsineenä. BK-46 puolestaan pitää hallussaan viidettä sijaa ja matkaa edellä olevaan HIFK:hon on kolme pistettä.

Vastaava ottelu marraskuussa Riihimäellä päättyi kotivoittoon maalein 38-29. Tammikuussa Karjaalla oli tiukempaa, mutta Cocks puristi tuolloinkin voiton maalein 31-34.

Edelliskierroksella Cocks kaatoi HIFK:n vahvan loppuvetonsa ansiosta kahdeksalla maalilla ja BK:lle kävi puolestaan täsmälleen päinvastoin Dickeniä vastaan – pitkään tasaisena edennyt ottelu repesi lopussa Dickenin eduksi yhdeksän maalin erolla.

Ottelu Riihimäellä alkaa keskiviikkona kello 19.00.

Koko käsipalloliiton historia nyt kaksissa kansissa! Tilaa Pihkassa palloon tai Fäst vid bollen nyt vaivattomasti verkosta.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä SolidSportilta!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk