Cocks jyräsi lopussa BK-46:n nurin

Cocksin vahva meno SM-liigan kärjessä ei hyydy runkosarjan voiton varmistumisesta huolimatta. Keskiviikkona BK-46 piti riihimäkeläisiä 48 minuuttia ahtaalla, mutta ottelun loppu oli Cocksin näytöstä ja voitto kirjattiin numeroin 36-27.

Alkuminuuttien jälkeen Cocks otti ottelun tapahtumat hienokseltaan haltuunsa, mutta kolmea maalia suuremmaksi ero ei päässyt venymään. BK sinnitteli sitkeästi tuntumassa ja tauon lähestyessä kuroi eron kokonaan kiinni. Näin Riihimäellä oltiin ensimmäisen 30-minuuttisen jälkeen numeroissa 15-15.

Toisen erän alkuun Cocks repäisi pienen eron, jonka BK kuroi kuitenkin nopeasti kiinni ja tasaisissa merkeissä edettiin tämän jälkeen aina 18. minuutille saakka. Tilanteesta 25-25 Cocks repäisi kuitenkin seuraavat minuutit lukemin 7-0 ja paineli lopulta selvään yhdeksän maalin voittoon.

Cocksin esityksessä näkyi hiukan jo edessä oleva eurocup-ottelu, kun panoksia runkosarjassa ei enää ole.

– Ei voi muuta sanoa, kuin että keskittyminen on lauantain pelissä. Otettiin tarvittava voitto, ottelun vakuuttavin pelaaja Teemu Tamminen totesi.

Myös Cocks-luotsi Kaj Kekki viittasi jo tulevaan ja otti nihkeyden omaan piikkiinsä.

– Minun vikani, että esitys oli tällainen. Olen vienyt poikien mietteet lauantaihin. Täytyy palata perusasioihin. Tänään kahdeksan ja puoli minuuttia riitti voittoon, Kekki näki.

BK-46:n päävalmentaja Christer Lundqvist oli tyytyväinen siihen, että Cocks saatiin pidettyä pitkään ahtaalla.

– Hyvä taistelu pojilta, sarjan paras jengi vastassa. Pistettiin hyvin kampoihin, muttei jaksettu ihan loppuun asti.

Cocks – BK-46 36-27 (15-15)

Yleisömäärä: 314

Maalintekijät:
Cocks: Rogenbaum Antti 1,Valo Anti 3, Jansson Kristian 4, Safronii Gheorghe 3,Tamminen Teemu 13, Sjöman Robin 5, Rönnberg Nico 3, Järve Kristo 3, Voika Kristo 1
BK-46: Karlsson Robin 2, Hellberg Jasper 2, Skogberg Johan 3, Mattsson Robin 2, Karuse Mario 1, Westerlund Victor 4, Säkkinen Sebastian 4, Udd Oscar 3, Helander Oliver 6

LähiTapiola-tähtipelaajat:
* Sjöman Robin
** Helander Oliver
*** Tamminen Teemu

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä SolidSportilta!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk