Akilles saa SIF:n vieraakseen

Edelleen kauden avauspisteitään metsästävä Akilles isännöi sunnuntain ainoassa SM-liigan ottelussa SIF:aa. Akilleksen asema sarjataulukon pohjalla alkaa olla sinetöity, siuntiolaiset sen sijaan taistelevat edelleen paikasta jopa neljän parhaan joukossa.

Akilles näytti yhdessä vaiheessa jo saavan puolustustaan kuntoon, mutta kolmen edellisottelun päästettyjen maalien määrät – 45, 44 ja 44 – kertovat selkeästi missä joukkueen suurimmat ongelmat edelleen ovat.

SIF puolestaan on pelannut hyvin uuden vuoden puolella. Kuudesta ottelusta tilille on kertynyt kolme voittoa ja yksi tasapeli kahden tappion lisäksi. Edellisottelussaan SIF hävisi niukasti kärkijoukkue Cocksille, mutta kukisti sitä ennen vieraissa Dickenin.

SIF ja Akilles kohtasivat viimeksi joulun alla Siuntiossa ja lukemat olivat tuolloin isäntien hyväksi 40-32. Lokakuussa Porvoossa oli kuitenkin tiukempaa ja SIF vei voiton niukasti maalein 40-38.

Akilleksella on matkaa viimeistä edellisellä sijalla olevaan ÅIFK:hon kahdeksan pistettä. SIF puolestaan jahtaa edellään neljän pisteen päässä olevaa BK-46:tta ja viiden pisteen päässä olevaa HIFK:ta. Takana Atlas on puolestaan kolmen pisteen päässä.

Ottelu Porvoossa alkaa sunnuntaina kello 17.00.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk