Otteluennakko

Akilles avauspisteiden metsästykseen BK-46:n vieraaksi

Vielä nollakerhossa majaileva Akilles hakee kauden avauspisteitään keskiviikkona Karjaalla BK-46:tta vastaan. Kotijoukkue puolestaan hakee kolmeen otteluun venyneen tappioputkensa katkaisemista. Ottelu Sisu Areenalla alkaa kello 19.00.

BK-46 on kirjannut kuudesta pelaamastaan ottelusta kaksi voittoa ja neljä tappiota. Tappiot ovat tulleet sarjataulukon neljälle kärkijoukkueelle ja viimeksi BK joutui taipumaan Riihimäellä Cocksin vieraana. Tuon ottelun positiiviselle puolelle voidaan kirjata Oliver Helanderin ja Janis Selgen paluun kokoonpanoon.

BK on pelannut alkukaudesta suhteellisen vähämaalisia otteluita. Puolustus on pitänyt varsin kohtuullisesti ja päästettyjen maalien keskiarvo on selvästi alle 30:n. Toisaalta maalinteko on ollut suhteellisen nihkeää, joten tehoja BK kaipaa lisää.

Akilles on onnistunut maalinteossa BK:ta paremmin, mutta kompastuskivenä on ollut puolustus, kun omiin on uponnut keskimäärin lähes 40 maalia ottelua kohden. Viimeksi Atlasta vastaan porvoolaiset saivat pidettyä vastustajan ensi kertaa tällä kaudella alle 30 maalissa, joten samaa trendiä joukkue lähtee jatkamaan nyt Karjaalla.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk