ÅIFK saa BK-46:n vieraakseen

SM-liigaviikonloppu alkaa lauantaina kello 14.00 Samppalinnan palloiluhallissa, kun ÅIFK saa vieraakseen BK-46:n. Kaksikkoa erottaa sarjataulukossa neljä pistettä vieraiden eduksi, kun takana ennen lauantaita kummallakin on seitsemän pelattua ottelua.

Ottelu päättää samalla ensimmäisen sarjakierroksen kummankin osalta, joten keskinäisiä kohtaamisia tältä kaudelta ei ole.

BK-46 kukisti edellisessä ottelussaan Akilleksen selvin numeroin kärsittyään sitä ennen peräjälkeen tappiot sarjan kärkikolmikolle. ÅIFK:n edellinen – ja toistaiseksi ainoa – voitto on niin ikään Akilleksesta. Kolme edellistä otteluaan turkulaiset ovat hävinneet niukasti, viimeksi Atlas oli vahvempi numeroin 32-30.

Kotijoukkue ÅIFK on ollut hyökkäyspäässä hiukan BK:ta tehokkaampi, mutta vastaavasti karjaalaisten puolustus on pitänyt paremmin. Turkulaisten selkeä ykköstykki on ollut 52 maalia heittänyt Alvaro Arenas, kun BK:lla maalinteko on jakautunut tasaisemmin. Olli-Pekka Korpimäki on latonut tähän mennessä 35 maalia, mutta on hyvä huomata että hän on ollut kahdesta ottelusta sivussa.

Naisten maaottelut FIN-FAR 4.4. ja 5.4.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk