SIF revanssihengellä Atlasta vastaan

SIF ja Atlas kohtaavat lauantaina Siuntiossa ja kotijoukkue lähtee otteluun vahvalla revanssihengellä kärsittyään viime viikonloppuna vantaalaisille tappion Suomen Cupin välierässä. Sarjataulukossa kaksikko majailee peräkkäisillä sijoilla 6. ja 7.

Kummankin kausi käynnistyi hiukan hitaasti. SIF sai voittotilinsä auki neljännellä kierroksella yllätettyään mestari-Cocksin ja otti samaa vauhtia kolme täyttä pistepottia putkeen, kunnes edelliskierroksella kärsi tappion HIFK:n vieraana. Atlas puolestaan hävisi peräti viisi ensimmäistä peliään, mutta on voittanut kaksi edellistä.

Silmiinpistävä ero joukkueilla on se, että SIF on pelannut selvästi runsasmaalisempia otteluita. Siuntiolaiset ovat tehneet maaleja 40 enemmän kuin Atlas, mutta toisaalta myös päästäneet 39 maalia vantaalaisia enemmän.

SIF:n ykköstykkinä on alkukaudella häärinyt Janne Korpimäki 46 maalillaan, kun Atlaksen paras maalintekijä on ollut 36 osumaa viimeistellyt Toni Aalto.

Suomen Cupin välierässä Atlas oli viikko sitten vahvempi maalein 30-27. SIF:lta puuttui tuolloin riveistä tärkeä Patrik Grönberg.

Ottelu Siuntiossa alkaa lauantaina kello 17.00.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk